CTC 620 SUNDECK

CTC 620 Sundeck je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas tako i za vašu porodicu i prijatelje. U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano. U kokpitu je klupa za sedenje u obliku slova L, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vide sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom. Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube. Na pramcu se nalazi velika ležaljka koja može da prima 2-3 ljudi, koji žele dugo uživanje na suncu, kao i velika ostava za skladištenje sidra. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

GLASTRON GT 205

Glastron GT 205 je brod sa mnogo stila koji opravdava reputaciju brenda. Na modelu GT 205 uživaćete u svim deluks karakteristikama uključujući konturisana sedišta sa sedalnim delom koji se podiže, deo za sunčanje, garnituru za sedenje i mnogo prostora za odlaganje stvari. Sada niko ne mora da propusti druženje kada možete udobno da smestite do devet putnika. U pristaništu ili dok stoji negde na otvorenom, GT 205 izgleda kao da je u pokretu sa svojim agresivnim linijama, prepoznatljivim vetrobranskim staklom i elegantnom dvobojnom šemom bojenja.

SEA RAY 230 SSE OB

Sea Ray Sun Sport 230 sa vanbrodskim motorom ima elegantan profil, koji je izrazit za Sea Ray. Mekani tapacirani materijal od morskog vinila, kožne teksture, zaštićena od UV zračenja zbog dugotrajnosti i dugotrajnog elegantnog izgleda. Ispod palube kabina je dobro opremljena udobnim trpezarijom / V-krevetom, što je idealno mesto za goste da se odmore od sunca, ostave decu ili uživaju u noćnom provodu. Brzina i neverovatno upravljane. Dizajn trupa serije Sun Sport pruža neusporedivu stabilnost i izuzetno glatku vožnju. Sun Sport dizajn je nenadmašan i pruža vam najbolje od Sea Ray porodice.

JEANNEAU MERRY FISHER 795 SÉRIE2

Idealni vikend brod sa kojim ćete doživeti trenutke čistog užitka. Pravi vikend brod sa vanbrodskim motorom, novi Merry Fisher 795 series 2 ima dinamičan dizajn i novo, svestrano korito tradicionalnog V oblika. Brod isporučuje više snage i bolje performanse na moru, kao i stabilnost i neporeciv konfor pri plovidbi. Savršeno prilagođen za porodična priobalska krstarenja, salon u kokpitu u obliku slova „U“ je komforan, prostran i pretvara se u palubu za sunčanje na kojoj ćete provoditi opuštajuće trenutke. Prostrani kokpit koji je otvoren ka vodi vas zajedno sa prilično velikom krmenom platformom prosto zove da zaplivate.

SEA RAY 250 SLX

Kod modela SLX 250 Sea Ray je mislio na sve, uskladio sve sisteme i sastavio vrhunski sportski čamac koji Vas ostavlja bez daha i koji pruža jedinstveni ugođaj. Trup model – Grip 6 i motor Mercruiser, maksimalne snage 430 ks držaće Vas prikovane za vaša sedišta. Prostran kokpit i njegova sedišta punjena specijanom penom, pružaju odličnu udobnost tokom vožnje u ovom modelu. Quiet ride – smanjena buka, čini da sa lakoćom možete čuti ushićenje svojih članova porodice, a Deluxe head omogućava da taj osećaj traje bez negativnih efekata. Jednom rečju umetničko delo izrađeno uz pomoć vrhunskog znanja i ekstenzivnog iskustva.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstVISOKOTEHNOLOŠKI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA KORISTI LASERSKI SENZOR I PLAZMA POLJE
Sledeći tekstGaming sledeće generacije!

Leave a Reply