HOFELE Design, nemačka specializovana kuća za modifikaciju Mercedes-Benz vozila, izbacila je detalje o svom najnovijem modelu zasnovanom na G-klasi.

Ultimativni HG imaće jedinstvena “fijakerska vrata”.

Dizajniran da bude najžešći 4×4 terenac, Mercedes-Benz G-klasa je istovremeno i omiljena alternativa najluksuznijim svetskim sedanima i limuzinama, koje nećete videti da se udaljavaju previše od druma.

Novi Ultimativni HG model brenda HOFELE definitivno spada u tu kategoriju alternativnih luksuznih limuzina.

Jedinstvena „fijakerska vrata“ koja se otvaraju ka nazad omogućavaju putnicima na zadnjoj klupi dosta lakši ulazak i izlazak iz vozila, uz dodatnu pomoć automatizovanih bočnih HOFELE stepenica duž bokova vozila i pojedinačnih VIP zadnjih sedišta.

Ova verzija G-klase je namenjena ljudima koji vole da na odredište stignu sa upečatljivim, jedinstvenim stilom.

Ultimate HG by HOFELE, kako mu je zvaničan naziv, ima redizajniranu masku hladnjaka, okvire farova i prednji branik koji se proteže sa strane do širih, konturisanih blatobrana od ugljeničnih vlakana.

Poznate hromirane ukrasne lajsne na G-klasi dodatno ističu jedinstvene ručke vrata postavljene jedna do druge.

Ostala poboljšanja koja je HOFELE odradio na spoljašnosti ultimativne G-klase uključuju svetlosnu traku na krovu, zadivljujuće HOFELE Turbine alu-felne od 23 inča i poseban dvobojni eksterijer u kombinaciji karpatsko-sive boje koju koristi Range Rover i kristalno-crne boje rezervisane za Rolls-Royce.

HOFELE je transformisao i unutrašnjost modela Ultimate HG.
Svaka površina u unutrašnjosti oplemenjena je najfinijom Nappa kožom i Alkantarom u dve nijanse sive, sa jedinstvenim dizajnom koji kreiraju perforacije i šavovi.

Pojedinačna VIP sedišta pozadi su podesiva, i imaju funkcije za masažu, grejanje i ventilaciju.

Svim tim funkcijama upravlja se preko ekrana osetljivog na dodir, postavljenom u specijalno napravljenoj centralnoj konzoli koja nudi i bežično punjenje.

HOFELE modifikacije prisutne su po celom vozilu, čak je i prtljažniku posvećena posebna pažnja.

Vidljivi deo patosa prtljažnika je odrađen u prelepoj klavirsko-crnoj lakiranoj boji sa aluminijumskim ukrasnim lajsnama.

Ultimate HG by HOFELE predstavlja krosover između 4×4 terenca i limuzine, to je ultrapremijum automobil krojen po meri koji će za nekolicinu srećnika postati izraz njihovog individualnog stila.

Prethodni tekstFerrari SF90 Spider: Upoznajte najekstremniji kabriolet na svetu
Sledeći tekstLogitech G PRO X SUPERLIGHT je najsvedeniji gejming miš

Leave a Reply