Pre nego što započnemo bilo kakvu priču, da, ova kaciga donekle predstavlja opasnost po bezbednost s obzirom na to da može da baca odsjaj tokom dana, ili nekome bude okidač za epilepsiju (mada to deluje malo verovatno), tako da to svakako treba imati u vidu. Međutim, ako sve to stavimo po strani, Kaciga-disko kugla je zaista jedna od stilski najatraktivnijih zaštitnih kaciga koje ćete ikada videti.

Savršena za nošenje noću, tokom klizanja na zatvorenom klizalištu ili čak tokom nekog koncerta, Kaciga-disko kugla je upravo ono što i mislite da jeste. Oblepljena hiljadama malih komadića ogledala, ova kaciga daje dozu stila vašoj odeći i pritom čuva glavu. Ako odlučite da je stavite na glavu, dobija se i vizir na spuštanje koji ima ECE 22-05 sertifikaciju za drumsku bezbednost. Budite upozoreni, međutim, jer policajci možda neće biti oduševljeni vašim disko stilom.

Kaciga-disko kugla dolazi u 3 boje – klasičnoj srebrnoj, nekonvencionalnoj ali jednako fascinantnoj zlatnoj i roze-zlatnoj boji. Čak možete i da birate između četiri veličine, u zavisnosti od vašeg obima lobanje, a postava može da se skine i opere, što vam omogućava da održavate svoju kacigu-disko kuglu.

Prethodni tekstPrvi premium električni krosover
Sledeći tekstTOP 5: RADIO SLUŠALICA

Leave a Reply