Početna Aplikacije TikTok novi trendseter među aplikacijma

TikTok novi trendseter među aplikacijma

Jedna od prvih aktivnosti koje obavljamo ujutru je proveravanje notifikacija na telefonu, pokazala su najnovija istraživanja.

Popularnost društvenih mreža raste iz godine u godinu, a Srbija ne zaostaje u praćenju svetskih trendova.

TikTok, jedna od najpoplarnijih aplikacija u svetu, u Srbiji se našla među 10 najpopularnijih, beležeći rast od 4% u odnosu na 2019. godinu, što je čini drugom najbrže rastućom društvenom mrežom kod nas.

Privlačnost TikToka zasniva se na opcijama za pravljenje kreativnih videa u trajanju od 15 sekundi, koje mogu lako savladati čak i oni koji nemaju nikakvo ranije iskustvo u pravljenju video sadržaja za društvene mreže.

Istraživanja pokazuju da 800 miliona ljudi širom sveta svakodnevno kreira i deli nove sadržaje preko ove aplikacije.

Iako se starosne granice mreže korisnika sve više povećavaju, među njima je i dalje 41 odsto tinejdžera, uzrasta 16-24 godine.

U prilog odjeku koji TikTok postovi influensera imaju među korisnicima, govori i činjenica da je u prošloj godini ova platforma proglašena najinteraktivnijom, ostvaljajući za sobom čak i Tviter i Instagram.

TikTok-manija nije zaobišla ni Srbiju, pa tako naši najpoznatiji Tiktokeri već imaju po milion pratilaca.

U korak sa globalnim trendovima i novim interesovanjima i očekivanjima korisnika, kompanija Vip je prva na nacionalnom tržištu ponudila uslugu besplatnog i neograničenog interneta za korišćenje TikTok aplikacije tokom prva tri meseca od aktiviranja promotivnog dodatka.

Ova ponuda u Vipu otvorena je do kraja septembra i važi za sve postojeće i nove korisnike koji izaberu NEO, Klasik, intarifa, Nova, Online, ili Vip Online tarifni paket.

Korisnici će imati mogućnost da aktiviraju i posebne dodatke, uz koje mogu nastaviti da slobodno uživaju u korišćenju mobilnog interneta za TikTok i nakon isteka promotivnog tromesečnog perioda.

Leave a Reply