EISA nagrada za LG OLED TV GX seriju

Kompanija LG Electronics (LG) nastavlja da niže uspehe i osvaja nagrade od Ekspertskog udruženja za sliku i zvuk (EISA), najveće svetske organizacije časopisa koji se bave potrošačkom elektronikom.

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada EISA, četiri LG proizvoda posebno su izdvojeni zbog izuzetnih performansi, inovativnog dizajna i vrednosti za potrošače – LG OLED TV (model OLED65GX), LG NanoCell TV (model 75NANO99), LG Soundbar (model SN8YG) i LG XBOOM Go (model PL7).

LG Gallery TV dobitnik je nagrade EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-2021, što znači da je ovo deveta godina u nizu kako LG OLED TV osvaja prvo mesto u ovoj kategoriji.

Ovaj model predstavlja savršenu ilustraciju usavršavanja moći i snage OLED samoosvetljujućih piksela kako bi postigao vrhunski kvalitet slike.

Sa neverovatnim kvalitetom slike po kojoj je OLED prepoznatljiv, televizor od 65 inča koristi tehnologiju Picture Pro koja se oslanja na veštačku inteligenciju, obezbeđuje zapanjujući 4K sadržaj sa osvežavanjem od 120Hz i poseduje napredne HDMI funkcije kao što su automatski režim niske latencije (ALLM), poboljšani povratni kanal za zvuk (eARC) i promenljivu brzinu osvežavanja (VRR).

Jednako dobar i za filmove i za video igre, LG Gallery TV sa karakteristikama kao što su Dolby Vision and LG webOS, garantuje napredno iskustvo gledanja.

LG NanoCell TV dobitnik je nagrade EISA 8K TV 2020-2021 za 8K rezoluciju i preciznu reprodukciju boja, LG NanoCell displej tehnologiju, Full Array Local Dimming (FALD) i procesor α7 AI treće generacije koji obezbeđuje boje neverovatne čistoće, sjajne kontraste i dubinu.

Zahvaljujući moćnom procesoru sa veštačkom inteligencijom i najnovijoj HDMI konekciji, ovaj televizor može bez problema da obrađuje 8K sadržaj sa 60 frejmova po sekudi.

LG Soundbar i LG XBOOM Go prenosni zvučnik osvojili su nagrade EISA SOUNDBAR 2020-2021 i EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021.

Razvijeni u saradnji sa kompanijom Meridian Audio, ovi proizvodi poseduju bogat i premijum zvuk za zaista autentično iskustvo slušanja.

„Naše investicije u dizajn, tehnologije slike i partnerstva sa liderima u industriji kao što je Meridian Audio omogućuju nam da potrošačima ponudimo opcije koje ranije nisu ni postojale”, rekao je Park Hjung-sei (Park Hyoung-sei), predsednike kompanije LG Home Entertainment. „Osvajanje nagrada koje dodeljuju eminentni stručnjaci potvrđuju da se nalazimo na pravom putu”.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde