Overklokovani XPG SPECTRIX D50

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, objavljuje da je XPG Overclocking Lab (XOCL) overklokovao DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D50 Xtreme RGB na frekvenciju od 5300MT/s, postavljajući tako nov standard performansi za igrače.

Takve revolucionarne performanse postignute su uz matičnu ploču MSI MEG B550 Unify-X sa AMD Ryzen 7 PRO 4750G procesorom.

Proizveden isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica SPECTRIX D50 Xtreme pruža izuzetnu stabilnost, pouzdanost i performanse, te podržava najnovije platforme kompanija Intel i AMD.

XPG SPECTRIX D50 Xtreme se ističe svojim elegantnim i čvrsto konstruisanim hladnjakom sa prekrasnim geometrijskim linijama i trouglastom RGB svetlosnom trakom koja savršeno upotpunjuje celokupni dizajn modula.

Štaviše, u skladu sa statusom ograničenog izdanja memorijski modul SPECTRIX D50 Xtreme dolazi u posebnom pakovanju sa sjajnom spoljašnjošću i u posebnoj, premijum kutiji.

Kad se instalira na PC koji podržava XMP 2.0, SPECTRIX D50 Xtreme je u potpunosti kompatibilan sa tehnologijom XMP 2.0 za lakše overklokovanje Podrška za XMP 2.0 znači da korisnici imaju na raspolaganju više načina pristupanja overklokovanju memorije, uključujući direktno overklokovanje iz operativnog sistema umesto putem složenijih postavki BIOS-a.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde