Početna Gadgets Bose QuietComfort 45 za nova zvučna iskustva

Bose QuietComfort 45 za nova zvučna iskustva

Bose je izbacio nove QuietComfort 45 slušalice koje menjaju model QuietComfort 35 II i donose unapređeno potiskivanje buke za momentalnu tišinu gde god se nalazili, novi AWARE režim koji propušta zvukove iz spoljnog sveta do vas, bolju izolaciju glasa za lakše razgovore i bateriju koja traje 24 sata sa jednim punjenjem.

Slušalice QuietComfort 45 zadržale su glavne karakteristike svojih prethodnika, nudeći fenomenalne zvučne performanse, celodnevnu udobnost i stabilnost, maksimalno jednostavne komande, ultrapouzdano povezivanje i ažurirani legendarni dizajn koji je učinio QC slušalice jednim od najprepoznatljivijih nosivih uređaja ikada.

Slušalice QuietComfort 45 biće dostupne po ceni od 330 dolara.

QuietComfort 45 slušalice imaju samo dva podešavanja, oba od kojih su postignuta koristeći novi sistem za aktivno potiskivanje buke i novu elektroniku.

U tihom režimu (QUIET), mikrofoni sa unutrašnje i spoljne strane školjki sarađuju sa vlasničkim digitalnim čipom kako bi osetili, izmerili i odgovorili na neželjene zvukove srednjeg frekvencijskog opsega – one koji se uglavnom mogu čuti u metrou, poslovnim prostorima ili kafićima.

Kod telefonskih poziva i glasovnih komandi, vlasnici QC45 slušalica mogu da dele svoje potiskivanje buke.

Beam-form snop izoluje njihov glas, dok snop za odbijanje prigušuje i blokira zvučne smetnje oko govornika – kao što su na primer lavež pasa ili rad mašina – i sprečava mikrofone da ih registruju i prenesu do osobe sa kojom razgovarate.

To znači da prijatelji, porodica, kolege i lični asistenti mogu da čuju šta govorite, čime se otvara put ka produktivnijim Zoom sastancima, prijatnijim video ćaskanjima i preciznijim reakcijama virtuelnih asistenata na sve od diktiranja tekstualnih poruka do davanja instrukcija za navigaciju i upravljanja pametnim domom.

Prethodni članakTEST: Samsung Galaxy Z Flip3 – Spreman za borbu s konkurencijom
Sledeći članakFERING PIONEER JE ELEKTRIČNI TERENAC

Leave a Reply