Bežične bubice su neverovatno popularne u ovom trenutku, ali ako želite ultimativni kvalitet zvuka, žičani modeli su jednostavno nenadmašni. Model IE 600 je napravljen uz pomoć patentiranog procesa 3D štampanja, a njihovo čitavo kućište je napravljeno od amorfnog cirkonijuma ZR01 – ovaj metal ima atomsku strukturu sličnu staklu, što mu daje čvrstinu i otpornost na savijanje tri pita veću od čelika visokih performansi. Od tog istog materijala napravljena je glava bušilice na nasinom Mars Roveru, što vam govori koliko je to zapravo čvrst materijal.

Izdržljivost ovog novog kućišta čini bubice otpornim na koroziju i ogrebotine, što znači da bi trebalo da zadrže ganc nov izgled godinama nakon što ih otpakujete.

Kako bi razvili njihove akustične moći, inženjeri kompanije Sennheiser su odabrali precizno oblikovane rezonantne komore koje bi teoretski trebalo da poboljšaju prisustvo zvuka i intimnost. Unutar bubice nalaze se dve rezonantne komore koje maskiraju rezonanciju i staraju se da više frekvencije ne budu opstruisane.

To se nadovezuje na Sennheiser TrueResponse transduktor u vidu jednog drajvera od 7mm. U kompaniji Sennheiser obećavaju „tonski neutralne, intimne i emotivne“ performanse koje bi trebalo da budu naročito primetne kod vokalnih performansi, kao i moćan, brz i precizan odziv u nižem spektru tonova.

Pratite kada će se pojaviti na tržištu po ceni od 699 evra.

Prethodni tekstKako da nosite skije i ne izgledate kao pali s marsa
Sledeći tekstKoncept električnog vozila Polestar O2 ima nezavisni dron za selfije u automobilu

Leave a Reply