Početna Gadgets HONOR Band 6 po neverovatnoj ceni

HONOR Band 6 po neverovatnoj ceni

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je početkom aprila svoju novu pametnu narukvicu, Band 6, koja će se naći u pretprodaji od 23. aprila do 5. maja u ovlašćenim maloprodajama po specijalnoj ceni od 5.990 dinara.

HONOR Band 6 pametna narukvica ima 1,47 inčni AMOLED ekran rezolucije 194 x 368 piksela i poseduje mnogobrojne funkcije pomoću kojih možete dobiti sveobuhvatan pregled svog zdravlja, ali i pratiti svoje fizičke aktivnosti.

Zaljubljenici u dizajn sigurno će ceniti veliki izbor lica sata koja su im na raspolaganju, kao i posebne silikonske narukvice uz pomoć kojih će dodatno moći da prilagode izgled sata svom ukusu.

Baterija uređaja traje do 14 dana tokom uobičajenog rada i do 10 dana tokom pojačanog rada.
Takođe, poseduje i tehnologiju brzog punjenja pa uz 10 minuta punjenja baterija može da traje i do tri dana.

HONOR Band 6 pruža veliki izbor funkcija za praćenja zdravlja, poput opcije koja prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku (SpO2), što je posebno korisno za sve koji uživaju u planinarenju, ili one koja prati promenu pulsa, sna ili meri nivo stresa – i potom obaveštava korisnika u slučaju bilo kakvih nepravilnosti.

Za ljubitelje fitnesa, kao i onih koje vole redovno da vežbaju, ovaj uređaj je idealan jer podržava 10 režima vežbanja, uključujući trčanje i hodanje na otvorenom i u zatvorenom, biciklizam, plivanje u zatvorenom, i proizvoljan trening.

Takođe, tokom vežbanja ova pametna narukvica pruža sveobuhvatne podatke u realnom vremenu kako bi pomogla korisnicima da prate svoje performanse, te samim tim lakše ispune zadate ciljeve.

Kada je povezan sa korisnikovim telefonom, HONOR Band 6 nudi čitav niz korisnih funkcija koje svakodnevne zadatke čine lakim.

Na primer, funkcija daljinskog upravljanja omogućava korisnicima da pokrenu kameru svog pametnog telefona i slikaju fotografiju direktno sa svog zgloba.

Druge korisne funkcije uključuju neprimetnu kontrolu puštanja muzike, obaveštenja kada korisnik prima pozive ili poruke, vremensku prognozu, alarme.

Leave a Reply