TCL 30 i TCL 30+ telefoni odlikuju se izuzetno tankim dizajnom, od svega 7.74mm debljine. Poseduju dvostruku zaštitu od ogrebotina.

Ekran oba modela telefona je dimenzija 6.7 inča. Full HD + AMOLED ekran je zadužen za izuzetan prikaz detalja. Uz integrisanu TCL NXTVISION AI-optimizovanu tehnologiju, omogućen je lakši prikaz detalja na ekranu u uslovima jakog osvetljenja.

TCL 30 i TCL 30+ takođe poseduju TÜV Rheinland sertifikat, i pružaju celodnevnu negu očiju zahvaljujući smanjenju plave svetlosti na nivou hardvera od 30% i drugim režimima zaštite očiju.

Trostruka kamera koja se nalazi na ova dva modela pametnih telefona, dolazi sa glavnim sočivom od 50MP. Prednja kamera na TCL 30+ telefonu ima širokougaoni objektiv od 13MP, što je idealno za sve one koji vole da prave velike grupne selfije.

Robusna baterija od 5010 mAh uklanja svaku zabrinutost zbog nedostatka baterije, jer podržava rad na zadacima tokom celog dana ili pregledanje sadržaja u pokretu. TCL 30+ takođe dolazi sa brzim punjenjem od 18W. Oba telefona dolaze sa pametnom uštedom energije i punjenjem, koji inteligentno uči obrazac spavanja na osnovu dnevne rutine punjenja za produžen životni vek baterije.

TCL 30 i TCL 30+ pametni telefoni očekuju se na domaćem tržištu tokom maja 2022. godine.

Prethodni tekstTEST: Nissan Qashqai – Veći, udobniji i tehnološki napredniji
Sledeći tekstSAXDOR – Novi brend u ponudi

Leave a Reply