Kao što se da naslutiti iz imena proizvoda, Hublot Big Bang E je baziran na popularnom, ako ne i legendarnom Big Bang dizajnu kućišta ovog proizvođača satova.

Dostupan u verzijama sa kućištem prečnika 42 mm od titanijuma ili crne keramike, Hublot Big Bang E ima AMOLED ekran na dodir veličine 1,21 inča sa 390 x 390 piksela i safirnim staklom otpornim na ogrebotine.

„Ispod haube“ se nalazi procesor Qualcomm Snapdragon Wear 3100, kao i gigabajt RAM-a i 8 GB memorije, a snagu mu daje baterija kapaciteta skromnih 30 mAh koja je dovoljna za jedan dan korišćenja.

Tako da, ovo jeste Wear OS uređaj, što znači da možete da uživate u funkcijama koje nudi Google, uključujući Play Store, Google Asistent u Google Pay.
Integrisani mikrofon i NFC omogućavaju ove poslednje dve funkcije.

Na prvi pogled, Big Bang E izgleda kao tradicionalni sat – delom zahvaljujući i krunici, koja se okreće i ima integrisani druker za aktiviranje komandi.

Pored Time Only analogne funkcije tu su i brojčanici koji predstavljaju replike tradicionalnih komplikacija, kao što su večni kalendar ili GMT.

Kada smo već kod brojčanika… kao deo kampanje #HublotLovesArt, prvo izdanje ima osam brojčanika koje je dizajnirao umetnik Marc Ferrero i oni se smenjuju na svaka tri sata.

„Senzor za optičko praćenje“ ovde NIJE senzor za merenje pulsa, Hublot kaže da on služi za potrebe praćenja rotirajuće krunice.

Ako možete da živite bez GPS-a i senzora za otkucaje srca, mogli biste da uzmete model Hublot Big Bang E u razmatranje jer, sa početnom cenom od „svega“ 5.200 dolara ovaj sat je praktično džabe kada ga uporedite sa tradicionalnim Hublot satovima.

Prethodni tekstDucati predstavlja novu RVE verziju modela Hypermotard 950
Sledeći tekstJEANNEAU NC 37 – VERAN DUHU NC PORODICE

Leave a Reply