Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj prvi gejming laptop (model 17G90K), proširujući tako svoju UltraGear™ ponudu, što će obradovati igrače širom sveta.

Ovaj laptop poseduje Intel® Tiger Lake H procesor 11. generacije, NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Mak-Q grafičku karticu, dvokanalnu memoriju i ultra brzo podešavanje dual SSD-a. Pored 17-inčnog IPS ekrana sa odzivom od 1ms i refresh rate-om od 300 Hz, novi UltraGear gejming laptop pruža živopisno iskustvo čak i za grafički zahtevnije PC igre. Pored toga, LG sistem hlađenja, sa parnom komorom, održava rad laptopa na optimalnim temperaturama, čak i nakon višečasovnog korišćenja.

U skladu sa tradicijom LG Gram laptop modela, novi UltraGear 17G90K ima moderan i inovativan dizajn, uz veliki ekran i dugotrajnu bateriju od 93 Wh. Tanak je svega 21,4 milimetara i težak manje od 2,7 kilograma. Poseduje izdržljivo aluminijumsko kućište, dok krilati UltraGear simbol sa spoljašnje strane svedoči o snazi i kvalitetu po kojem je UltraGear brend poznat.

„LG UltraGear gejming laptop ima sve što je potrebno da parira najnovijim igrama visokog kvaliteta, omogućavajući stabilan i brz gameplay koju svi igrači žele“, rekao je Seo Young-jae, stariji potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „Naš prvi gejming laptop, 17G90K, odskače od konkurentskih proizvoda zbog vrhunskog hardvera, ekrana visokog kvaliteta, elegantnog dizajna i malom težinom koja omogućava maksimalnu udobnost i prenosivost“, dodao je Young-jae.

Prvi LG gejming laptop biće dostupan u SAD i Južnoj Koreji u prvom kvartalu 2022. godine, a potom i na drugim tržišta. Da biste saznali više o LG UltraGear modelima, posetite www.LG.com/CES2022 4. januara u 17h po lokalnom vremenu.

Prethodni tekstCES 2022: I Fiat na CES sajmu 2022
Sledeći tekstKTM Lifestyle Online prodavnica u Srbiji

Leave a Reply