Ako ste zainteresovani da motrite na svoju vikendicu kada niste tamo, kompanija Vosker iz Kvebeka ima odlično rešenje za vas u vidu V150 spoljne sigurnosne kamere sa LTE mobilnom konekcijom i solarnim napajanjem – naročito ako želite kameru koja se brzo i lako postavlja.

Ova robusna sigurnosna kamera otporna na vremenske uslove dolazi sa nosačem koji je podesiv u svim pravcima i integrisanim solarnim panelom koji napaja njenu prilično veliku bateriju, što je čini savršenom za udaljene lokacije na kojima nema struje. Za razliku od mnogih drugih opcija, kamera V150 ne zahteva Wi-Fi. Umesto toga, ako na vašoj vikendici ima mobilnog signala, kamera šalje fotografije direktno na Vosker mobilnu aplikaciju. Slike takođe možete i da bekapujete na microSD karticu koju dobijate sa kamerom.

V150 samo pravi fotografije kada opazi neko kretanje u radijusu od 27 metara. Tehnologija za opažanje kretanja može ponekad da bude malo preosetljiva i napravi fotografije kada primeti pomeranje senki.

Ako žeilte da beležite video zapise na daljinu, kamera Vosker V200 je slična modelu V150, ali može da snima video visoke rezolucije u trajanju do 90 sekundi, mada brzina smenjivanja slika čini da video nekad malo preskače.

Prethodni tekstKoncept električnog vozila Polestar O2 ima nezavisni dron za selfije u automobilu
Sledeći tekstHONDA HR-V U BEOGRADU

Leave a Reply