Početna Gadgets X10 ali od Nokie

X10 ali od Nokie

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost novog Nokia X10 pametnog telefona u Srbiji – savršenog produktivnog partnera koji će vam pomoći da obavite sav posao na vreme.

Nokia X10 donosi neverovatna iskustva koja ćete voleti duže. Naše prepoznatljivo Android obećanje je upravo postalo još bolje, jer Nokia X10 sada dolazi sa tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri ažuriranja operativnog sistema i 100% razgradivom maskom.

Nokia X10 takođe nudi našu najpristupačniju superbrzu 5G povezanost – do 20 puta bržu od prosečne 4G brzine- za deljenje fajlova.

Neverovatnu kameru od 48MP za snimanje sadržaja i funkcije za personalizovanje fotografija, kao što je vodeni žig, za označavanje vaših slika – od logoa kompanije do heštegova.
A sve to na ekranu dijagonale 6,67 inča koji je jednostavan za korišćenje.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor) direktor marketinga u kompaniji HMD Global rekao je:
„Dolazeći ruku pod ruku sa svojim starijim bratom, Nokia X20 pametnim telefonom, Nokia X10 optimizira novu X-seriju Nokia telefona nudeći odgovarajuću cenu korisnicima naših pametnih telefona. Uz ponudu dobrih performansi, uređaj dolazi sa 5G, prepoznatljivom dugotrajnošću i moćnim funkcijama za fotografisanje. Kao i svi ostali, tačno znamo šta je potrebno za rad od kuće bez gubitka na produktivnosti i jednostavno rečeno, Nokia X10 telefon je stvoren za ljude koji traže da dobiju najbolje za svaki dinar koji su uložili.”

Zabeležite svoj rad i svet pomoću četvorostruke kamere od 48MP sa poznatom ZEISS optikom i praktičnim opcijama fotografisanja zasnovanim na veštačkoj inteligenciji zahvaljujući kojima ćete imati prelepe video snimke besprekorne jasnoće. Zatim odmah podelite svoju inspiraciju sa kolegama ili prijateljima dok ste u pokretu, koristeći 5G mrežu koja je savršena za deljenje video zapisa i većih fajlova.

Široki ekran dijagonale 6,67 inča će vam takođe omogućiti da gledate sadržaj u fenomenalnoj Full HD+ rezoluciji.
Dodajte svojim fotografijama „wow” faktor uz čitav set alata za uređivanje i korekciju boja koji uključuju Cinema mode, Portrait mode i ZEISS Flares.

Potpuno novi Dual Sight multi-cam režim Nokia X10 telefona omogućava vam snimanje sa dve kamere istovremeno, tako da obe strane akcije možete da snimite iz više uglova.

Svojim slikama takođe možete dodati i vodeni žig – bilo dodavanjem jedinstvenog potpisa u slučaju poslovnih projekata ili slanjem personalizovane rođendanske poruke prijatelju.

Uz tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri ažuriranja operativnog sistema i najnoviji Android 11 pravo iz kutije, možete u potpunosti da verujete novom Nokia X10 telefonu.

Uz do dva dana korišćenja telefona uz samo jedno punjenje i najnoviju Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilnu platformu – prvu Snapdragon platformu koja je dizajnirana da donese 5G mrežu na tržište 4-serije.

Nokia X10 pametni telefon je dostupan u Srbiji u boji Forest i dolazi u memorijskoj konfiguraciji 4/128GB.

Prethodni članakDF300B JE OSVOJIO NAGRADU ZA NAJBOLJI PROIZVOD 2020. GODINE
Sledeći članakLG prelazi isključivo na obnovljivu energiju

Leave a Reply