Ukoliko ste od onih koji se o zagađenosti vazduha informišu preko mobilnih aplikacija imali ste priliku da vidite da je crveni alarm gotovo stalno na snazi. Zagađen vazduh je skoro pa neizbežan problem svih većih gradova, a naš glavni grad je poslednjih nedelja proglašen najzagađenijim gradom sveta.

Prečišćivači Kompanije LG efikasno uklanjaju mikročestice, gasove i neprijatne mirise zahvaljujući specijalno dizajniranom dvostrukom filteru koji u kratkom roku obezbeđuje pročišćen vazduh.

Danas je na tržištu veliki broj prećišćivača, a ukoliko vam je potrebno da saznate više kako biste bili sigurni za koji model da se odlučite nastavite da čitate…

LG PuriCare AS60GDWV0, visine 60 cm namenjen je za prostorije površine do 58 kvadratnih metara, dok nešto veći model LG PuriCare AS95GDWV0 visine jedan metar ima kapacitet za malo veće prostore – do 91 kvadratni metar. Ukoliko se brinete da li će se ovi modeli uklopiti u vaš dnevni boravak, estetska forma je prilagođena svakoj vrsti prostorije od spavaće sobe do sale za sastanke!

Funkcija prečišćavanja od 360 stepeni doprema čist vazduh u sve delove prostora na udaljenosti do 7,5 metara.
Prečišćivač sadrži i sveteći panel koji nam u četiri boje prikazuje stepen zagađenosti.

O složenosti i funkcionalnosti ovih uređaja ali i jednostavnosti za upravljenje govori i činjenica da se samo jednim klikom putem aplikcije na pametnom telefonu mogu uključivati i isključivati funkcije, podešavati intenzintet čišćenja, proveravati kvalitet vazduha i kada treba zameniti filter.

Ukoliko razmišljate da pred praznike osvežite vaš dom, ali u pravom smislu te reči uputite se na www.lg.rs već sada i obezbedite sebi ili svojim najmilijima koristan i svakako neophodan poklon za Novu godinu!

Prethodni tekstKompaktan, moćnog izgleda, potpuno novog dizajna spreman za grad!
Sledeći tekstRolls-Royce Cellarette – unikatna kutija za viski i cigare je neverovatno kul

Leave a Reply