HP ENVY Pro 6455 multifunkcionalni štampač predstavlja ekonomičnu opciju po ceni od 149 dolara i dizajniran je da se savršeno uklopi u eru u kojoj su smartfoni na prvom mestu.

Ne samo da nudi sposobnost štampanja dokumenata i fotografija, kopiranje i skeniranje, već dolazi i sa osećajem za stil koji je moderan i suptilan.

Baš kao što su i naši telefoni i kompjuteri postali elegantni uređaji bez štrčećih dodataka ili i škripećih šarki, tako i štampač HP ENVY Pro 6455 ima lep ekterijer koji nećete želeti da sakrijete negde u špajz.

HP ENVY Pro 6455 može da odradi generalno štampanje, sa brzinom štampanja od 10 stranica po minutu, automatsko obostrano štampanje i ima veliku (i skrivenu) policu za papir.

Automatsko povlačenje dokumenata je odlično za obradu velike količine koja zahteva na primer skeniranje, jer ne morate ručno da ubacujete svaki papir u štampač.

I od kakve je koristi sve to za vaš telefon? Pa, HP ENVY Pro 6455 je savršeno prilagođen eri u kojoj su smartfoni prioritet.

On nudi povezivanje preko USB-a, ali njegovo primarno povezivanje je preko 802.11ac dvopojasne bežične konekcije.

Kada ga povežete na svoju kućnu mrežu, možete da koristite HP Smart aplikaciju da komunicirate s njim preko svog telefona sa bilo kog mesta.

Možete jednostavno da mu pošaljete materijal za štampanje dok ste negde u pokretu.

Ako treba da skenirate neke dokumente, možete da napravite JPG ili PDF fajlove koji se šalju direktno u vaš telefon.

HP ENVY Pro 6455 čak i podržava faks sa besplatnom uslugom mobilnog faksa u trajanju od 24 meseca koju dobijate uz štampač.

I ne brinite oko nepouzdane internet konekcije za vaš HP ENVY Pro 6455 štampač.
HP je upotrebio samopopravljajuću Wi-Fi tehnologiju koja će omogućiti ovom štampaču da uvek bude onlajn.

Plus, podrška za dvopojasni Wi-Fi mu daje više načina da ostane povezan sa vašim ruterom.
Podrška za Bluetooth 5.0 vam daje još jedan način za povezivanje.

Dakle, bilo da tražite način da odštampate svoje omiljene fotografije, skenirate poslovnu dokumentaciju i pošaljete na svoj telefon, ili samo olakšate sebi život sa štampačem koji radi sve, HP ENVY Pro 6455 je spreman za vas i vaš telefon.
Prethodni tekstsmart EQ: Upečatljiv i sa mnogo stila
Sledeći tekstROTO-Q 360 ražanj dizajniran za vašu kućnu rernu

Leave a Reply