Da li biste voleli da na kampovanju imate kauč u pravoj veličini? E pa sad zapravo i možete da imate tako nešto sa kaučem na automatsko naduvavanje kompanije Aerogogo. Naravno, nameštaj na naduvavanje nije ništa novo, ali Aerogogo BS2 kauč na automatsko naduvavanje pritiskom na jedno dugme koji se nudi kao fotelja za jednu osobu ili dvosed ležaj uštedeće vam mučenje koje podrazumeva nošenje istog takvog nameštaja od čvrstog materijala.

Svaki kauč na naduvavanje dolazi sa integrisanom električnom vazdušnom pumpom koja koristi vlasničku AIRVORTECH tehnologiju kompanije Aerogogo sa brzinom osovine do 50.000 opm. Električna vazduđna pumpa, koja je uparena sa punjivom litijumskom baterijom od 3.800 mAh, omogućava brzo naduvavanje pritiskom na jedno dugme. U stanju je da naduva fotelju za svega dva minuta i dvosed za samo četiri. Fotelja je teška svega 4,3 kilograma a dvosed svega 6,6 kilograma, tako da ih možete sa lakoćom nositi sa sobom bilo gde.

Iako su lagani i punjeni vazduhom, ovi komadi nameštaja su čvrsti i izdržljivi, pa tako fotelja može da podnese maksimalno opterećenje od 150 kilograma a dvosed do čak 300 kilograma.

I fotelja i dvosed imaju dvoslojnu konstrukciju, jedan sloj je od PVC-a a drugi od perive tkanine od poliestera. Takva konstrukcija je otporna na prskanje, izdržljiva, prozračna i kao šlag na tortu, PVC je spojen visokofrekventnim zavarivanjem što garantuje otpornost na curenje vazduha.

Saznajte više o novom Aerogogo BS2 kauču na naduvavanje na sajtu Indiegogo gde takođe možete i da ga rezervišete po ceni od 139$ ili više u pretprodaji.

Prethodni tekstPremijerno, potpuno novi X1
Sledeći tekstProdavnica u kojoj potrošači imaju lične asistente slavi prvi rođendan

Leave a Reply