Whirlpool je već predstavio mnoštvo proizvoda na CES sajmu, ali to još nije sve. Ovaj gigant iz industrije kućnih aparata predstavlja svoju prvu samostojeću rernu koja je dizajnirana u Whirlpoolovom inkubatoru za inovacije po imenu W Labs.

Whirlpool pametna samostojeća rerna, koja je rival uređaju kompanije June, je u stanju da prepozna hranu i odabere odgovarajuće temperature i algoritme kako bi skuvala tu hranu do perfekcije.

Unutra se nalazi kamera, tako da možete da pratite šta se dešava preko prateće aplikacije. Rerna ima i pametan termometar za hranu, a tu su naravno i notifikacije koje vas obaveštavaju o fazi kuvanja u kojoj se jelo nalazi. Ima čak i „scan-to-cook“ tehnologiju koja se koristi za određene smrznute proizvode.

I za kraj, podržava i glasovne komande zahvaljujući virtuelnim asistentima Google Assistant ili Alexa, tako da možete jednostavno da joj kažete da podesi tajmer ili promeni temperaturu.

Ova samostojeća rerna će takođe imati i pristup aplikaciji po imenu Yummly. U ovom trenutku, dostupna je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 799 dolara, što je oko 200 dolara skuplje od rerne kompanije June. Nismo baš sigurni da opravdava svoju cenu, ali ako želite da je isprobate.

U kompaniji Whirlpool kažu da će ova rerna biti pravljena u ograničenoj seriji, i da su u W Labs inkubatoru napravili svega 2.000 komada.

Prethodni tekstHyperDrive Ultimate Ultimate Hub
Sledeći tekstPariz predstavlja najveću flotu e-bicikala na svetu u nameri da smanji zagađenje

Leave a Reply