Porsche Design je predstavio Soundbar PDB90, zvučnik sa 3D prostornim zvukom i integrisanim sabvuferom. Porsche Design je nemački dizajnerski studio koji je osnovao F. A. Porsche, dizajner originalnog modela Porsche 911. Soundbar 5.1.2 koristi Dolby Atmos i DTS:X tehnologije kako bi isporučio bioskopski doživljaj u vašem domu.

Soundbar PDB90 ima ukupno 16 drajvera sa zvučnicima usmerenim ka gore pod ugom od 20° za maksimizovani 3D zvuk. Napred su postavljeni i tviter zvučnici i srednjotonci, što vam omogućava da konfigurišete uređaj za MTM ili TMM režime.

Zvučnik ima četiri opcije unapred podešenih postavki poput glasovnog režima koji se staraju da dijalog u sadržajima koje gledate bude kristalno jasan. Režimi za filmove, muziku i stadion tu su da optimizuju sadržaj u skladu sa svakim formatom, kao što je pozicioniranje zvuka u odnosu na kadrove na filmu.

Možete da se povežete sa svojim gedžetima preko brzog HDMI eARC porta i HDMI kabla koji ide uz zvučnik. Pored toga, možete da  povezujete Soundbar PDB90 preko Bluetooth konekcije, USB-a ili optičkog ulaza koji podržava 4K rezoluciju.

Zvučnik ima dugmiće na dodir ili možete njime da upravljate preko daljinskog upravljača. Ovaj soundbar ima dimenzije 88 x 210 x 1200 mm i može da se montira na zid. Porsche Design Soundbar PDB90 biće dostupan u pretprodaji po ceni od 999 evra.

Prethodni tekstPotpuno nove sedmice – THE 7 i THE X7
Sledeći tekstQLED za brojnim inovacijama!

Leave a Reply