Početna Home Samsung Cube AX9500 je prvi modularni prečišćivač vazduha i možete da slažete...

Samsung Cube AX9500 je prvi modularni prečišćivač vazduha i možete da slažete više komada jedan na drugi za veću snagu prečišćavanja

U eri kada se proizvođači kućnih aparata trude da naprave što manje uređaje, Samsung je izbacio ovo: Samsung Cube AX9500 prečišćivač vazduha.

Iako se pojam „kocka“ često odnosi na nešto malo, Samsung Cube AX9500 prečišćivač vazduha nije mali.

Ali nemojmo dozvoliti da njegova veličina umanji kvalitet njegovih funkcija.

Što se tiče funkcija, Samsung Cube AX9500 prečišćivač vazduha donosi tehnologiju prečišćavanja bez vetra koja nežno i tiho izbacuje prečišćen vazduh, smanjujući buku i eliminišući direktno duvanje.

q

U ovu mašinu ugrađeni su laserski senzor čestica i gasni senzor koji mere kvalitet vazduha u realnom vremenu, uključujući ultrafine čestice prašine manje od jednog mikrona, a uređaj ih potom prikazuje na numeričkom Easyview displeju koristeći četiri boje i precizne numeričke podatke.

Sistem prečišćavanja koji funkcioniše u više koraka sastoji se iz predfiltera, filtera za dezodorizaciju aktivnog uglja i HEPA filtera sa filterom za ultrafinu prašinu koji omogućava ovom prečišćivaču da eliminiše toksične gasove (toksična lakoisparljiva jedinjenja) kao što su formaldehid i do 99,97% ultrafinih čestica prašine veličine oko 0,3 mikrona, kao i perut, polen i grinje.

Ovaj uređaj je skalabilan kako bi mogao da se koristi i u većim prostorijama, otprilike…
Zahvaljujući svom modularnom dizajnu koji omogućava povezivanje odvojenih modula za prećišćavanje većih prostorija po potrebi.

Sa gornje strane svakog uređaja nalazi se ulaz koji omogućava povezivanje i postavljanje još jednog prečišćivača AX9500 na prvi uređaj.
Tako povezan sistem zahteva samo jedan izvor energije.

q

Leave a Reply