Početna Home Samsung Cube AX9500 je prvi modularni prečišćivač vazduha i možete da slažete...

Samsung Cube AX9500 je prvi modularni prečišćivač vazduha i možete da slažete više komada jedan na drugi za veću snagu prečišćavanja

Panasonic TV

U eri kada se proizvođači kućnih aparata trude da naprave što manje uređaje, Samsung je izbacio ovo: Samsung Cube AX9500 prečišćivač vazduha.

Iako se pojam „kocka“ često odnosi na nešto malo, Samsung Cube AX9500 prečišćivač vazduha nije mali.

ATV & NAUTICA 2020

Ali nemojmo dozvoliti da njegova veličina umanji kvalitet njegovih funkcija.

Što se tiče funkcija, Samsung Cube AX9500 prečišćivač vazduha donosi tehnologiju prečišćavanja bez vetra koja nežno i tiho izbacuje prečišćen vazduh, smanjujući buku i eliminišući direktno duvanje.

U ovu mašinu ugrađeni su laserski senzor čestica i gasni senzor koji mere kvalitet vazduha u realnom vremenu, uključujući ultrafine čestice prašine manje od jednog mikrona, a uređaj ih potom prikazuje na numeričkom Easyview displeju koristeći četiri boje i precizne numeričke podatke.

Sistem prečišćavanja koji funkcioniše u više koraka sastoji se iz predfiltera, filtera za dezodorizaciju aktivnog uglja i HEPA filtera sa filterom za ultrafinu prašinu koji omogućava ovom prečišćivaču da eliminiše toksične gasove (toksična lakoisparljiva jedinjenja) kao što su formaldehid i do 99,97% ultrafinih čestica prašine veličine oko 0,3 mikrona, kao i perut, polen i grinje.

Ovaj uređaj je skalabilan kako bi mogao da se koristi i u većim prostorijama, otprilike…
Zahvaljujući svom modularnom dizajnu koji omogućava povezivanje odvojenih modula za prećišćavanje većih prostorija po potrebi.

Sa gornje strane svakog uređaja nalazi se ulaz koji omogućava povezivanje i postavljanje još jednog prečišćivača AX9500 na prvi uređaj.
Tako povezan sistem zahteva samo jedan izvor energije.

Leave a Reply