Za prestižne kompanije širom sveta iz različitih oblasti, tradicionalne iF Design nagrade već dugo vremena predstavljaju simbol estetskog kvaliteta, kao i ergonomskog i efikasnog dizajna sa fokusom na korisnika.

Svrha tog togađaja je da se slavi „dobra industrijska forma“, privlačeći pažnju na posebno dobro dizajnirane industrijske proizvode i komunicirajući važnost dizajna i svega što on može da postigne: za korisnike, brendove i zajednice…

Sa tradicijom koja datira još od 1954. godine, iF Design nagrade slave doprinos u mnoštvu dizajnerskih disciplina kao što su – dizajn proizvoda, ambalaže, usluga, dizajn u arhitekturi, arhitekturi enterijera, dizajn korisničkog interfejsa (UI) i korisničkog iskustva (UX), pa sve do profesionalnog koncepta.

U nastavku vam predstavljamo selekciju proizvoda koji su pobrali iF Design nagrade u kategoriji „Izvrsnih audio doživljaja“.
U pitanju su neki od najboljih bežičnih muzičkih sistema, pametnih zvučnika, bluetooth bubica, pametnih radija i drugih uređaja.

Beosound Balance zvučnik

DIZAJN: LAYER X BENJAMIN HUBERT

Kao odraz strasti za muzikom, dizajnom i majstorkom izradom, Beosound Balance zvučnik kompanije Bang & Olufsen (Danska) je inspirisan predmetima iz enterijera kako bi redefinisao kućni zvuk. Meka, zaobljena silueta koristi materijale kao što su hrastovina i pleteni tekstil i skriva inovativni korisnički interfejs i sedam pažljivo postavljenih drajvera zvučnika sa beam-forming tehonlogijom.

Slušaoci mogu da biraju između moćnog zvuka koji ispunjava prostoriju tokom svakodenvnog slušanja i direkcionog zvuka za precizan i udubljujući muzički doživljaj.

Rarer R1 bežični gramofon

DIZAJN: WUHAN RARER TECHNOLOGY CO

Ovaj bežični gramofon ima metalno kućište obrađeno CNC mašinom sa minimalističkim dizajnom. Brojne tehnologije su korišćene kako bi se korisniku ponudila precizna kla, superiorni zvuk sa ploča, cevasto fono pretpojačalo, Bluetooth i FM radio, između ostalih funkcija.

Rarer R1 je opremljen aktivnim stereo zvučnicima i isporučuje 50W snage, što znači da ispunjava sve uslove za prvoklasni integrisani HiFi zvučni sistem.

Loewe klang s smart radio

DIZAJN: LOEWE TECHNOLOGY

Klang s pametni radio kompanije Loewe nudi radio prenose, podkaste i AoM servise, kao i CD drajv. Njegove uzane dimenzije znače da uređaj zauzima malo prostora, što ga čini savršenim za manje prostorije. Kućište od brušenog aluminijuma ima dugmiće sa gornje strane i osvetljeni rotirajući komandni točkić prekriven akustičnom tkaninom u istoj boji.

Uprkos malim dimenzijama, ovaj kompaktni uređaj isporučuje moćan zvuk.

Sharp soundbar sistem

DIZAJN: SHARP CORPORATION

Dok se načini života menjaju kako bi se prilagodili novoj normalnosti, mnogo ljudi provodi sve više vremena kod kuće sa svojim porodicama. U okviru tog novog načina života, sistem soundbar zvučnika SHARP 8A-C22CX1 ima za cilj da pruži udubljujući kvalitet zvuka u vašem domu koji je na nivou vizuelnog kvaliteta koji nosi slika visokog kvaliteta u 8K rezoluciji.

Kako bi napravili stereofonski sistem, u kompaniji Sharp su usvojili novu tehnologiju po imenu Opsodis koja stvara stereofonski zvuk u radijusu od 360 stepeni koristeći samo prednji zvučnik i sabvufer. Sa ovim jednostavnim sistemom, korisnik može da doživi moćno i udubljujuće iskustvo neuporedivo sa bilo kojim drugim.

Bose QuietComfort bežične bubice

DIZAJN: BOSE DESIGN TEAM

QC bubice kombinuju najnapredniju akustičnu tehnologiju i tehnologiju za potiskivanje buke sa bežičnom formom koja omogućava korisnicima da uživaju u zadivljujućem zvuku gde god se nalazili. Stvaranje tišine omogućava bogatiju i detaljniju muziku, podkaste, bioskopski zvuk i izgovorenu reč.

Tehnologija potiskivanja buke takođe omogućava korisniku da odabere kada želi da čuje svet oko sebe putem transparentnog režima ili podesi personalizovan nivo potiskivanja buke koji odgovara njegovim potrebama.

Bose QuietComfort bubice nude superiornu udobnost, stabilnost i zvučne performanse.

Prethodni tekstSPX 210
Sledeći tekstHusqvarna FE 350 za 2021. godinu

Leave a Reply