CES 2019: Ovo pametno ogledalo koristi proširenu realnost da vam omogući da „isprobate“ različite frizure

U kompaniji CareOS žele da njihova Artemis ogledala uđu u svaki salon lepote.

Videli smo pregršt pametnih ogledala koja su razne kompanije predstavile zadnjih nekoliko godina, uključujući i jedno koje je izbacio Panasonic, koje je osmišljeno da analizira vašu kožu.
Evropska kompanija CareOS želi da da napravi čitavu povezanu platformu za domove i salone lepote, od svojih Artemis pametnih ogledala.

Ovo ogledalo koristi proširenu realnost za poduhvate poput „isprobavanja“ raznih boja kose, što je korisno pre nego što se opredelite za promenu.

Može i da se poveže sa brendovima i omogući vam da kupite kremu za lice, i da vam prikaže video tutorijale za nanošenje šminke koju kupujete.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Videli smo pregršt pametnih ogledala koja su razne kompanije predstavile zadnjih nekoliko godina, uključujući i jedno koje je izbacio Panasonic, koje je osmišljeno da analizira vašu kožu. Evropska kompanija CareOS želi da da napravi čitavu povezanu platformu za domove i salone lepote, od svojih Artemis pametnih ogledala. Ovo ogledalo koristi proširenu realnost za poduhvate poput „isprobavanja“ raznih boja kose, što je korisno pre nego što se opredelite za promenu. Može i da se poveže sa brendovima i omogući vam da kupite kremu za lice, i da vam prikaže video tutorijale za nanošenje šminke koju kupujete. Pored prepoznavanja lica, Artemis pametno ogledalo prihvata i glasovne komande, ima bezdodirni korisnički interfejs zbog čega se ne prlja, i 4D vizualizaciju koja mu omogućava da generiše 3D modele vašeg lica. Ogledalo ima i svojevrsnu funkcionalnost igrica za decu, koristeći kombinaciju veštačke inteligencije, prepoznavanja lica i pametnog osvetljenja da pomogne deci da pravilno operu svoje zube – praktično pretvori to iskustvo u igru, u kojoj dobijaju poene ako pravilno odrade taj proces. I što je možda najvažnije, u kompaniji CareOS kažu da trenutno rade na tome da omoguće Artemis ogledalo da prikuplja podatke na osnovu kojih može primetiti da imate loše držanje ili nepravilnosti na koži, i potom vas povezati sa doktorom, ukoliko je to potrebno. Ne morate da brinete o tome da li će neko poput vašeg muža, žene ili cimera imati pristup podacima. Artemis ogledalo je dovoljno pametno da prepozna onoga ko se nalazi ispred njega. Svako može imati svoj lični nalog na ogledalu, koji im omogućava da vide kalendar, slušaju omiljene radio stanice ili provere vremensku prognozu. Još uvek ne možete da kupite Artemis ogledalo, ali u kompaniji CareOS se nadaju da će brendovi za hardver biti zainteresovani za njihov sistem pametnih ogledala i da će raditi sa njima kako bi ih isporučili do domova i poslovnih objekata širom sveta.