E-Ducato je rezultat dugotrajne serije merenja i testova, gde su u obzir uzeti svi parametri korišćenja od strane različitih vrsta klijenata, kao i dinamički, tovarni i ekološki aspekti.

Razvoj modela E-Ducato podrazumevao je preko godinu dana raznih merenja na putevima kako bi se analiziralo preko 28,000 povezanih vozila.

Merenja iz perspektive klijenata su uzimana od strane profesionalaca na vozilima sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem koja su prešla preko 50 miliona kilometara, kako bi se obuhvatile sve varijable korišćenja od strane klijenata kao i dinamički, tovarni i ekološki aspekti.

Analize su se fokusirale na kilometražu, sposobnost modela da obavi različite zadatke, potrošnju goriva, iskorišćenost vozila i temperaturu.

Usvojivši ovakav pristup, Fiat Professional želi da ponudi sveobuhvatna rešenja za električnu mobilnost.

Sa analizom energetskih zahteva kao polaznom tačkom, ova rešenja će pokriti ne samo svaki pojedinačni zadatak, već će i ponuditi odgovore vezane za vozila i infrastrukturu, kao i čitav niz svakodnevnih usluga koje su sve neophodnije za ovaj novi, nadolazeći vid mobilnosti.

Pored čitave game modela, E-Ducato takođe nudi i modularne opcije za veličinu baterije, sa autonomijom koja u tipičnom gradskom dostavnom ciklusu iznosi od 200 do 330 km u standardnim uslovima, u zavisnosti od jačine baterije, kao i različite konfiguracije za punjenje baterija.

Ovaj model ima vrlo perspektivne performanse: brzina je ograničena na 100 km/h za poboljšanu potrošnju energije, maksimalna snaga je 90 kW i maksimalni obrtni moment je 280 Nm.

Novi elektromotor takođe ne sputava prednosti modela Ducato: najbolji kapacitet tovarnog prostora u klasi od 10 do 17 m3, sa podjednako najboljom korisnom nosivošću do 1950 kg.

Prethodni tekstMophie uređaj za UV dezinfekciju telefona
Sledeći tekstAcer masažna stolica sa energetskim pićem

Leave a Reply