FLIR termovizijske kamere pretvaraju noć u dan i omogućavaju vam da budete bezbedni i da samouvereno plovite.

Od malih brodova do superjahti, FLIR nudi najnaprednije termovizijske kamere koje su izdržljive, pouzdane i jednostavne za korišćenje.

M300 Serija

Serija M300 postavlja novi standard kada je u pitanju bezbedna morska navigacija i situaciona svest.

Primenjujući unapređenu tehnologiju stabilizacije na vrhunske vizuelne, termalne ili multispektralne snimke, nautičke kamere iz serije M300 isporučuju postojanu sliku u visokorizičnim okruženjima.

Sa opcijama za svaku nautičku primenu, serija M300 nudi izvanrednu vidljivost u najtežim vremenskim uslovima.

Tri jedinstvene kombinacije senzora na seriji M300 daju kapetanima brodova potpunu kontrolu nad vidljivošću.

M300C pravi snimke visoke rezolucije i koristi 30x optički zoom za praćenje objekata u daljini.

Posebne M332 i M364 termovizijske kamere donose izvrsnu vidljivost u potpunom mraku, pri zaslepljujućem odsjaju i u magli.

Modeli M36C4 i M364-LR kobinuju optičke i termalne senzore i koriste FLIR Color Thermal Vision (CTV) kao i MSX tehnologiju za najbezbedniju navigaciju i praćenje situacije.

NAUTIČKI RADARSKI PROIZVODI

I danju i noću radarski sistemi kompanije Raymarine vam omogućavaju da pratite okolni saobraćaj, nesreće i prepreke, nevreme koje se približava i još mnogo toga.

Iskoristite radar da nađete svoj put u gustoj magli ili po jakoj kiši.
Potvrdite poziciju svog broda sa superpreciznim radarskim koordinatama.

Pustita da vas MARPA sistem navodi bezbedno kroz luku punu brodova. Dok plovite pučinom uživajte u obalskim detaljima prikazanim kao da je u pitanju prava mapa.

Nađite morske ptice na velikoj udaljenosti koje će vas odvesti do ribe. Raymarine nudi širok asortiman radarskih rešenja za sve tipove i veličine brodova.

Quantum 2 Doppler

Predstavljamo vam Raymarine Quantum 2 Radar sa Doppler tehnologijom za izbegavanje sudara.

Quantum 2 CHIRP radar sa kompresijom impulsa, nove generacije kompanije Raymarine omogućava izvanredno opažanje ciljeva kako na velikim tako i na izuzetno malim razdaljinama.

Koristeći naprednu Doppler obradu, ovaj sistem momentalno naglašava pokretne objekte koje radar opaža i obeležava ih bojama kako bi naznačio da li se približavaju ili se udaljavaju od broda.

Quantum 2 Doppler olakšava razaznavanje potencijalno opasnih objekata prilikom plovidbe kroz područja sa gustim saobraćajem.

Quantum 2 MARPA režim predstavlja efikasan način za praćenje opasnih objekata.

Raymarine MARPA tehnologija za praćenje objekata je ista tehnologija koju koristi i obalska straža Sjedinjenih Američkih Država.

Magnum radar otvorenog rotora 

Vrhunski Magnum radari otvorenog rotora imaju veliki domet i neprikosnoveno prikazivanje malih objekata preko Raymarine multifunkcionalnih navigacionih ekrana.

Magnum koristi mnoge radarske tehnologije koje koristi i Obalska straža Sjedinjenih Američkih Država, kao što je napredno praćenje objekata, uz pouzdane performanse, i sve to je upakovano u elegantno kućište sa otvorenim rotorom koje je napravljeno da izdrži sve vremenske uslove.

Quantum CHIRP 

Postavljajući novi standard za solid-state nautičke radare, Quantum donosi superiornu radarsku sliku kako na velikim tako i na izuzetno malim udaljenostima.

Integrisani Wi-Fi čini instalaciju jednostavnom, a štedljiv i lagan dizajn Quantum radara omogućava bezbednu emisiju i smanjenu potrošnju energije.

HD kolor nautičke radome antene

Raymarine radom antene donose snagu i jasnoću

Digitalne i HD kolor radome antene su idealne kada električne energije nemate na pretek i kada imate ograničen prostor ili vam smeta brodska užad.

Radome antene su savršene za jedrilice, RIB čamce i manje motorne brodove jer pružaju izuzetne performanse čak i u najzahtevnijim uslovima – nove HD kolor radome antene imaju dodatne funkcije i poboljšanu rezoluciju.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstIFA 2020: Miele inovacije na IFA sajmu u Berlinu
Sledeći tekstIFA 2020: LG 8K OLED televizori sa najnaprednijim gejming funkcijama

Leave a Reply