Međunarodno priznati pomorski arhitekta Majkl Piters sarađuje sa brodogradilištem Jeanneau više od 30 godina. Dizajner čuvenog modela Cap Camarat i nedavno predstavljene Leader linije, Majkl Piters ostavio je svoj trag u najlepšim i najuspešnijim poglavljima brenda Jeanneau. Kombinujući dokazanu umešnost kompanije Jeanneau u brodogradnji sa motorima najboljih svetskih proizvođača, model DB/43 isporučuje izvanredne performanse na moru.

DB/43 koristi SEANAPPS sistem. Sve funkcije za nadzor, kontrolu i održavanje broda mogu se vršiti na daljinu i svi parametri su vam dostupni preko pametnog telefona. Neverovatno otvoreni dizajn gornje palube omogućava vam da se osećate još povezaniji sa okruženjem, a opet sasvim zaštićeni. Zajedno sa krmenom platformom, dve otvarajuće bočne terase vam omogućavaju da napravite pravi plažni klub sa direktnim pristupom vodi.

„DB/43 predstavlja čist odraz kreativne i inovativne vizije kojom sam se uvek vodio: to je želja za stvaranjem vanvremenskih, jedinstvenih modela za sve ljubitelje mora.“ rekao je Dizajner Kamilo Garoni.

Potpuno opremljen za druženje uz maksimalni komfor, sve u sklopu svestranog i prijatnog boravišnog prostora, DB/43 nudi savršeni prostor za druženje sa porodicom i prijateljima. Za tren oka pretvorite kokpit u udoban prostor za uživanje, a potom pritisnite „play“ dugme na integri-sanom sistemu za ozvučenje. DB/43 donosi izvrsne boravišne prostore, sa dve kabine i do dva kupatila. Premijum materijali, indirektno osvetljenje i posebna pažnja posvećena kvalitetu izrade i završne obrade čine enterijer maksimalno prijatnim. Luksuzne kožne garniture, detalji od najkvalitetnijeg drveta…

DB/43 pokazuje koliko su u brodogradilištu Jeanneau pažljivo vodili računa o svakom detalju, u svakom koraku razvoja ovog broda. Sa modelom DB/43, Jeanneau oživljava svoje legendarno ime DB, rođeno 80-ih godina prošlog veka. Nasledivši majstorsko umeće svog brenda, ovaj novi model isporučuje snagu, eleganciju i sklad, i podiže lestvicu u domenu dizajna premijum brodova za dnevne plovidbe. Model DB/43 se izdvaja po svom dizajnu, prostranom enterijeru, boravišnim prostorima i pametnim funkcijama i rešenjima. Nudeći novo iskustvo dnevnih plovidbi, on ispunjava zahteve moreplovaca današnjice i sutrašnjice.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstJohn Deere je jedna od najvažnijih kompanija koja se bavi veštačkom inteligencijom
Sledeći tekstRANAC SA PRENOSIVOM BATERIJOM KOJA MOŽE DA NAPUNI i VAŠ E-BICIKL

Leave a Reply