Brend Jeep® i LEGO grupacija su predstavili najnoviji LEGO® Technic™ model, jedinstveni Jeep Wrangler Rubicon.

Napravljen da po izgledu, dizajnu i legendarnim terenskim sposobnostima pravog vozila, ovaj prvi LEGO model Jeep terenca – LEGO Technic Jeep Wrangler – bude spreman da se upusti u svaku epsku avanturu.

Novi model ovog moćnog terenca će pružiti uzbudljivo iskustvo izgradnje ljubiteljima brenda LEGO svih uzrasta dok budu sklapali 4×4 sisteme visokih performansi, izdržljive gume, oboriva zadnja sedišta i klasičnu masku hladnjaka sa sedam proreza u LEGO Technic obliku.

Kada je sklapanje gotovo, graditelji stvaraju beskrajne avanture van staze sa modelom od 665 delova prepunog funkcionalnosti.

Prednji upravljački sistem koji radi na dugme i moćno vešanje sa osovinskom artikulacijom znači da će voleti da testiraju svoj model na raznim preprekama.
Atraktivna, žuto-crna šema boja je očaravajuća i kada je automobil u akciji i kada je izložen.

LEGO Technic Jeep Wrangler je dizajniran i za Jeep i za LEGO ljubitelje, od 9 godina pa naviše.

Prodaja počinje 1. januara 2021. godine, na sajtu LEGO.com, u LEGO radnjama i kod drugih trgovaca širom sveta, a cena je 49,99 dolara (49,99 evra/44.99 funti).

„Jeep Wrangler je kralj u svetu terenaca“, rekao je Lars Tigesen, dizajner, LEGO Technic. „Rubicon ima mnogo kultnih detalja koje vole obožavaoci 4×4 vozila iz celog sveta, tako da mi je bilo veoma važno da upakujem što više autentičnih, moćnih funkcionalnosti pravog vozila u LEGO Technic repliku. Nadam se da će obožavoci brenda LEGO i ljubitelji automobila uživati u svim aspektima, uključujući vešanje, vitlo i dizajn spuštenog krova koji smo razvili zajedno sa talentovanim dizajnerskim timom brenda Jeep“.

„Sa 80-godišnjim nasleđem koje seže širom sveta, vlasnici, ljubitelji i pratioci naših vozila su bukvalno odrasli sa nama“, rekao je Kristijan Munije, globalni predsednik brenda Jeep. „Naše partnerstvo sa LEGO grupacijom daje našim entuzijastima još jednu priliku da podele strast koju osećaju prema modelu Jeep Wrangler, globalnom automobilskom ikonom, koji predstavlja zabavu, slobodu i neobuzdanu avanturu“.

„Pitajte bilo kog vlasnika vozila Jeep Wrangler, i reći će vam da je njihovo vozilo samo veća verzija ovog novog LEGO kompleta“, objašnjava Mark Alen, šef dizajna za brend Jeep. „Dizajn modela Jeep Wrangler im omogućava da ga rasklope, skinu krov, vrata, rekonfigurišu ga, dodaju nove delove koje je napravio naš Mopar tim, i da ga onda ponovo sastave. Ovaj LEGO Technic Jeep Wrangler bi trebalo da pruži novi nivo uživanja našim ljubiteljima brenda Jeep i da bude inspiracija budućim dizajnerima brenda“.

Prethodni tekstPorsche Design Acer Book RS: Za drumske razbojnike sa mnogo stila
Sledeći tekstSOUL SYNC ANC TWS bubice: daju mnogo, koštaju malo

Leave a Reply