Predstavljanjem nove varijante GR SPORT, s novim bojama, i ponudom opreme u C-HIC paketu, Toyotina gama C-HR za 2021. godinu donosi više prestiža, eksluzivnosti, uz moderan dizajnerski izraz, kao i izvanredne dinamičke karakteristike koje su već donele uspeh ovom C-SUV automobilu s posebnim statusom u okviru Toyotine ponude.

Model C-HR je već prve godine u Evropi prodat u 120.000 primeraka, gotovo trenutno uzimajući 10% učešća na tržištu svoje klase.

Ta uspešna priča traje sve do danas, obogaćena ponudom hibrida koji su jedinstveni u klasi – od 1,8 l (122 KS) i 2,0 l (184 KS). Zato više od 400.000 Evropljana vozi CH-R.

Inspirisan Toyotinim GR modelima, zasnovanih na moćnim performansama i živopisinim bojama Toyote GAZOO Racing programa, novi GR SPORT dobija još oštrije linije, uz dizajn kabine koja je u skladu s već poznatim, upečatljivim stilom modela CH-R.

Dopadljive izmene na prednjem delu modela GR SPORT uključuju crnu pozadinu logotipa i kućišta farova, završni sloj Piano Black na sredini branika i oko svetala za maglu, potom masku s tamno hromiranim izgledom, i novi, još agresivniji dizajn prednjeg spojlera.

Bočno, najviše pažnje privlače zaštitinici u Piano Black boji, upotpunjeni dopadljivim alumiijumskim naplacima od 19 koji su rezervisani samo za ovaj model.

GR SPORT je dostupan u devet ekskluzivnih dvobojnih šema, uključujući i novu kombinaciju Dynamic Grey završnu obradu s crnim krovom, koja je namenjena samo za ovaj model.

U unutrašnjosti, GR SPORT odlikuje se novom zaršnom obradom Cool Silver i mogućnošću izbora presvlaka od alkantare ili tekstila, u oba slučaja ukrašene crvenim i sivim štepovima nadahnutim GR stilom.

Ostali privlačni detalji obuhvataju upravljač obložen perforiranom kožom, detalje prošivene crvenim štepom kako na upravljaču, tako i na oblozi menjača, zatim naglašenim GR – SPORT logotipom, stop/start tasterom u GR stilu i početnu GR animaciju naTFT ekranu ispred vozača.

Da bi se istakla ekskluzivnost i elegancija paketa sa C-HIC opremom, automobili će u zavisnosti od tržišta dobiti četiri nove dvobojne kombinacije karoserije, uključujući i novu boju pod šifrom Oxide Bronze.

Novi naplaci prečnika 18, sa 10 dvostrukih paoka, takođe su u ponudi.
U unutrašnjosti, mogu da se odaberu i dvobojna kombinacije kože u boji Orchid/Black, sedišta s elektropodešavanjem i “nebo” u Grey opciji.

Cela Toyotina gama C-HR za 2021. godinu opremljena je najnovijom generacijom sistema Toyota Safety Sense – skupom aktivnih bezbednosih tehnologija čiji je zadatak da preuduprede moguće sudare u različitim saobraćajnim situacijama.

Početak prodaje novog modela C-HR GR SPORT počinje u januaru 2021. godine, dok će verzija C-HIC u salonima biti nešto ranije, u zavisnosti od tržišta.

Prethodni tekstDa citiramo jednu poznatu kompjutersku kompaniju: „To jednostavno funkcioniše“.
Sledeći tekstUnited Grupa u niskom startu za investicije u 5G

Leave a Reply