Tokom prethodnih šest decenija, NASA je predvodila beskrajno istraživanje svemira, uvek pomerajući granice hrabro idući tamo gde nijedan čovek pre toga nije otišao.

NASA je sada udružila snage sa proizvođačem satova Anicorn, želeći da proslavi neverovatan napredak koji su postigli tokom više od pola veka postojanja tako što će napraviti komemorativni sat.

Sa kombinacijom crvene, bele i plave boje svemirske agencije NASA, ovaj sat u sebi ima sve što biste mogli da poželite i još toga.

Ovaj časovnik ima Miyota 9015 automatski mehanizam, kućište od nerđajućeg 316L čelika, keramički premaz, konveksno čvrsto staklo od pleksiglasa ojačano safirmin slojem, vodootporan je do 50 metara, a ima i seriski broj na mehanizmu.

Na kaišu se nalaze i GPS koordinate svemirskog centra Kenedi na Floridi. Takođe se dobija i NASA amblem i metalna garantna kartica.

Ovaj prelepi sat slavi naše istraživanje krajnje granice, ali s obzirom na to da će ih biti samo 60 komada, neće vam biti dovoljno samo malo sreće da biste došli u posed ovog sata.

Prethodni tekstMercedes među kolicima za bebe fura AMG felne
Sledeći tekstJBL vraća na tržište svoje klasične zvučnike iz 1970-ih sa fantastičnom svemirskom mrežom

Leave a Reply