Početna AUTOMOBILI Potpuno NOVI: BMW serija 4

Potpuno NOVI: BMW serija 4

blank
BMW_NextGen_2020

Nakon nedavno održane svetske premijere, potpuno novi model BMW Serije 4 Coupe od sada je dostupan za konfigurisanje i poručivanje u Srbiji, a prvi modeli nas očekuju već u septembru.

Startna cena ovog modela je 40.990€ za 420i Coupe, dok će, trenutno najjača, M Performance verzija, M440i xDrive Coupe, koštati od 61.990€.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Novi BMW Serije 4 Coupe ima oštriji karakter od prethodnika, jer je značajno ojačana karoserija pretrpela velike ismene i osigurava bolje performanse.

blank

Nova Serija 4 ima istu platformu kao i aktuelna Serija 3, s tim da je ukupna dužina za 128 milimetara veća u odnosu na model prethodne generacije i iznosi od 4.768 mm.

Težište je, u odnosu na BMW Serije 3, niže za 21 milimetar, dok je raspon zadnjih točkova veći za 23 milimetra.

Prednji deo ovog modela revolucionarnijeg je dizajna od ostatka BMW game i umesto u širinu, sada se poznati “BMW bubrezi” šire u visinu, dok zadnji deo vozila odlikuju LED svetla sa svetlosnim vlaknima u obliku slova L i velikim trapezoidnim izduvima.

U svojoj standardnoj opremi ima automatski osmostepeni Steptronic menjač, dok opciono može biti u sportskoj verziji.

blank

Ukoliko se na vozilo doda M Sport paket Pro dobija se i Sprint funkcija za trenutni prelazak u sportske modove vožnje.

Inteligentni pogon na sve točkove xDrive na početku će biti dostupan za dve verzije modela, 420d xDrive Coupé i M440i xDrive Coupé dok su u planu još dva od marta 2021. godine – 430d xDrive Coupé i M440d xDrive Coupé.

Dizajn enterijera tradicionalno je orjentisan ka vozaču.

blank

Kontrolna tabla visokokvalitetnog dizajna na centralnoj konzoli, novi sportski kožni volan i novorazvijena sportska sedišta dolaze kao standard.

Dva sedišta pozadi imaju karakter individualnih sedišta.

U dizajnu kokpita moguće je dobiti Live Cockpit Professional koji se sastoji od centralnog informacionog ekrana od 10,25 inča i instrument table veličine 12,3 inča.

Ovaj sistem koristi najnoviju generaciju BMW operacionog sistema 7.0.

blank

Ovaj model poseduje najaktuelnije sisteme asistencije u vožnji – upozorenje na sudar sa automatskim kočenjem i upozorenje za napuštanje trake deo su standardne opreme.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply