Ko je spreman za vikend na vodi? Rinker 270 EX je brod koji možete staviti na prikolicu, i sa kojim možete da odete na ekskurziju na vodi sa noćenjem.

Rinker 270 EX je brod koji nudi luksuz i performanse na prostranoj platformi u kojoj ćete uživati sa porodicom i prijateljima.

U kabini udobno mogu da spavaju četiri osobe koji će pritom imati sve sadržaje kao kod kuće.

KRMENA PLATFORMA

Krmena platforma proteže se celom širinom broda i nudi puno prostora za uživanje u vodenim aktivnostima. Sklopive merdevine i pozicija bitve omogućavaju da na platformi nema prepreka o koje bi neko mogao da se saplete. Zadnja klupa koja gleda na vodu je odlična za odmaranje nakon uživanja u vodi ili posmatranje vodenih aktivnosti iza modela 270 EX.

UPRAVLJAČKA KONZOLA

Upravljačka konzola predstavlja udobnu kapetansku stanicu koja u standardnoj opremi sadrži VHF radio, kompas, digitalni merač dubine i komande sa LED svetlima. Sedište sa sedalnim delom koji se podiže daje na komforu i preglednosti. Raymarine A65 čartploter će vam pomoći sa navigacijom a Lenco automatski flapsovi omogućavaju stabilnu plovidbu.

PREDNJA PALUBA

Pored upravljačke konzole, nekoliko stepenica iznad, pa kroz vratanca u vetrobranskom staklu, nalazi se prednja paluba. Ograda na pramcu pruža dodatnu bezbednost putnicima. Ta ograda je takođe od pomoći osobi koja baca sidro ili odvezuje pramac broda u pristaništu, a pruža i dodatni mir svima koji uživaju u pogledu sa pramca.

SREDNJA KABINA

Odmah iza stepenica koje vode u glavnu kabinu nalazi se srednja kabina. Ona je dovoljno velika da u njoj komotno spavaju dve odrasle osobe. Ova kabina ima električne utičnice, osvetljenje i dušek sa presvlakom na zakopčavanje. Opcioni flatscreen TV dijagonale 19 inča sa sopstvenom utičnicom će pružiti gostima mirno mesto za relaksaciju.

OPSERVACIJE

Rinker 270 EX ima mnogo toga da ponudi, čak i u osnovnoj verziji. Dodatne opcije vam svakako omogućavaju da podignete kvalitet ovog već udobnog broda. Iako na raspolaganju imate dosta dodatnih opcija, Rinker 270 EX je solidan brod i sa standardnom opremom.

Dodaci samo čine posedovanje ovog broda još boljim za vlasnike.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstPametni dozer za sapun koji meri koliko dugo perete ruke (da ne biste morali vi)
Sledeći tekstBMW koncept gejming fotelja je na pola puta do automobila

Leave a Reply