Ako volite da skijate ili vozite bord, ali primećujete da vam je ponekad previše hladno da biste mogli da uživate, preporučujemo vam da pogledate Polar Seal Heated Zip Top samozagrevajuću majicu.

Odlična je za ljubitelje zimskih sportova pa čak i arktičke istraživače.

Što se tiče dizajna, Heated Zip Top majica izgleda poput druge redovne termo odeće sa visokom kragnom na cibzar i laganom tkaninom.

Ali, kao i kod mnogo drugih stvari, važno je ono što se nalazi unutar majice. Grejni elementi su ugrađeni direktno u tekstil i prozračni su kao i fleksibilni.

Zagrejana termo majica daje vam opciju dvozonskog grejanja: jedna zona je u predelu donjeg dela leđa, a druga je na gornjem delu leđa.

Možete ih koristiti odvojeno ili istovremeno kako biste doveli toplotu tamo gde vam je najpotrebnije.

A najbolje od svega je to što svaka zona ima tri nivoa grejanja kako biste održavali idealnu temperaturu.

Sa Zip Top majicom definitivno imate opcije.

Ukoliko vremenski uslovi to dozvoljavaju, možete očekivati sedam i po sati grejanja na slaboj jačini, pet i po sati na srednjoj jačini i tri i po sata grejanja na najjačem podešavanju.

Naravno, vremena će varirati, a baterija nekad može brže da se istroši na niskim temperaturama, ali većina ljudi će i dalje moći više nego dovoljno vremena da provede napolju.

Ne brinite, ne morate da trčite u kupatilo u vašem smeštaju svaki put kada želite da podesite toplotu svoje Zip Top majice.

Dugmići u boji vam omogućavaju da promenite podešavanja za svega 10 sekundi.

Možete da koristite svoju rezervnu bateriju da napunite majicu.

Nevezano za rezervnu bateriju koju preferirate, trebaće vam neka koja im snagu 5 volti i 2 ampera ili više (sa USB-a ulazom) koja ima kapacitet između 5.000 i 20.000 mAh.

Polar Seal Heated Zip Tpo samozagrevajuća majica košta 199 dolara i možete je nabaviti na zvaničnom sajtu kompanije.

Prethodni tekstU dilemi ste oko poklona za Novu godinu? Evo rešenja!
Sledeći tekstTEST: APPLE IPHONE 12 – PODIŽE LESTVICU

Leave a Reply