SJ PRO Dive paket predstavlja najmanji ronilački skuter na tržištu

SCUBAJET PRO verzija za ronjenje deluje ubedljivo sa preciznim i pouzdanim aluminijumskim kućištem i potpuno novim ronilačkim upravljačem PRO Dual Hand, koji čini svaki zaron još uzbudljivijim.

Preko ekrana od 2,4 inča dobijate sve neophodne informacije kojie ronjenje čine bezbednijim nego ikada pre.

Pored podataka kao što su preostalo vreme, dubina na kojoj se nalazite i temperatura, na upravljaču su direktno vidljivi i LED lampica kao i indikator potrošnje baterije.

Staje u svaki ranac

Dok su konvencionalni podvodni skuteri često glomazni i imaju masu između 15 i 30 kg, SCUBAJET PRO skuter za ronjenje je težak svega 3,7 kg i staje u svaku torbu.

Ovo je najsvestranija alternativa postojećim ronilačkim pogonskim vozilima i akva skuterima.

Sledeća generacija vodenih sportova

Ekološki mlazni motor je zasnovan na elektromotoru koji ima nultu emisiju štetnih gasova, nešto poput e-bicikla za vodu.

Ovo je najnovija generacija vodenih mlaznih motora i ronilačkih skutera koji koriste tehnologiju impelera umesto konvencionalnih sistema propulzije, pritom ne praveći nikakve kompromise po pitanju performansi.

Usisnik vode od 360° garantuje optimalnu efikasnost i pretvara svaki komad opreme za vodene sportove u opremu visokih performansi.

SJ PRO Dive Paket

Novi SCUBAJER PRO model za ronjenje je sve što vam je potrebno da svoj sledeći ronilački izlet podignete na novi nivo.

SCUBAJET PRO će probuditi Džejmsa Bonda u vama, sa 20 kg potiska i brzinom od 11 km/h.

U ponudi se nalaze dve vrste baterije od 200 i 400 Wh.

Ove baterije koje smete da unesete u avion su savršene jer SCUBAJET možete da nosite na putovanja širom sveta zato što imate module od 100 Wh, a možete čak i da ih unesete kao ručni prtljag, dok se baterije koje nisu dozvoljene u avionima sastoje iz jednog modula i ne mogu se unositi u letelice.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstSpoj elegancije i autentičnih inovacija – Samsung Galaxy Z Fold2
Sledeći tekstIFA 2020: Kompanija LG najavljuje revolucionarne inovacije na tržištu smart telefona

Leave a Reply