Početna AUTOMOBILI TEST: Toyota RAV4 Style Skyview – Osvaja pažnjom za putnike

TEST: Toyota RAV4 Style Skyview – Osvaja pažnjom za putnike

Nije naročito zabavan za vožnju, ali što se tiče finansijskog dela i potrošnje konkurencija će morati da se potrudi da bi ga nadmašila.

Panasonic TV

blank

Unutrašnjost

ATV & NAUTICA 2020

Napredni stajling spoljašnjosti uparen je sa prilično prepoznatljivom kabinom – veliki elementi nagoveštavaju neku vrstu mentalnog terena na kom se vozači terenaca po svoj prilici nalaze.

Završna obrada je vrlo dobra takođe. Komandna tabla i vrata su presvučeni kožom sa lepim štepom, a nekoliko točkića za podešavanje raznih sistema kao i rukohvati u vratima su obloženi rebrastom gumom. Dobro leže pod prstima i lako se koriste.

U prednja sedišta možete vrlo udobno da se zavalite. Imaju grejanje a i hlađenje u nekim paketima opreme, a vozačevo sedište se pomera elektronski.
Budući da je u pitanju porodični terenac, trebao bi da bude prostran, i jeste.

Odrasli ljudi na zadnjoj klupi imaju više nego dovoljno prostora u svim pravcima, a i prtljažnik je veći nego što je to slučaj kod većine krosovera srednje veličine.
Samo, zašto automatsko zatvaranje prtljažnika mora da bude tako užasno sporo?

Imate pet USB portova raspoređenih po kabini, kao i veliko indukciono postolje za punjenje, ipak je 2019. godina.
Bežično punjenje telefona ne mora biti obavezno – postoji taster kojim se uključuje/isključuje punjenje, ako ste slučajno već napunili bateriju i ne želite da je dopunjavate.

blank

Kad smo već kod ekrana, grafika na glavnom ekranu osetljivom na dodir je lepa na japanski način, a isto važi i za vozačev displej.
Pregršt informacija vam je na dohvat ruke i daleko samo nekoliko klikova.

Mi smo se pred kraj testa već navikli na svedeni dizajn, koji je uzdržan i cilja da se svidi što većem krugu korisnika. Drugim rečima, igralo se na sigurnu notu.

Leave a Reply