Brus Springstin i „Jeep” su se udružili da bi lansirali dvominutni film „The Middle.”

Film je moguće pogledati na kanalima brenda Jeep na društevim mrežama, a jedini put se pojavljue na televiziji za vreme „Super Bowla”.

Kampanja debituje skoro deset godina od dana kada je lansirana „Imported from Detroit” kamanja (07.02.2011).

„The Middle” je za Brusa Springstina vrlo važan projekat jer je blisko sarađivao sa dugogodišnjim prijateljem, režiserom Tomom Zimnijem.

Springstin je napisao i producirao muziku za film sa svojim saradnikom s kojim često sarađuje, Ronom Anielom.
 
Džon Landau je izjavio: „Olivije Fransoa i ja smo razmatrali ideje poslednjih deset godina i kada mi je pokazao nacrt za „The Middle”, naša prvobitna reakcija je je bila „Ovo ćemo da uradimo“. Naš cilj je bio da napravimo nešto iznenađujuće, relevantno, blisko i umetničko. Verujem da je Brus upravo to uradio sa „The Middle”.
 
„Još od ‘Imported from Detroit’ i ‘Halftime in America’ do ‘Farmer,’ i najskorije, ‘Groundhog Day,’ trudili smo se da pravimo smislene i emotivne veze sa milionima gledalaca, sa kulturološkim značajem kao jezgrom naše komunikacije”, rekao je Olivije Fransoa, globalni direktor marketinga kompanije Stellantis. „The Middle” je deo proslave 80. godišnjice brenda Jeep i predstavlja poziv svim Amerikancima da se udruže i potraže zajedničko tlo gledajući zajedno ka budućnosti”. Fransoa je dodao: „Brus Springstin je bio ključan deo u stvaranju ove zajedničke poruke. Njegova iskustva i mišljenje su često imala ulogu u premošćavanju razlika. Sada nam je poruka poput ove preko potrebna.”
 
Tokom poslednje dekade, brendovi Jeep, Dodge i Ram su probudili inspirativne poruke u svojim naporima oko „Super Bowl” kampanja.

Dok „Imported from Detroit” govori o izdržjivosti, genijalnosti i odlučnosti američke (detroitske) radne snage u automobilskoj industriji 2011. godini, namera „Halftime in America” iz naredne godine bila je da podstakne na akciju Amerikance koji prolaze kroz teška vremena, rečenicom Klinta Istvuda: „Ova država se neće predati posle jednog udarca. Mi se uvek podignemo”.

Potom, 2013. godine, brend Ram je lansirao reklamu „Farmer” koja je odala priznanje i počast američkim farmerima kroz reči legendarnog voditelja radio programa, Pola Harvija.

Prethodni tekstDamske ski naočare Smith I/O Mag S
Sledeći tekstŽenske skije Roxy Dreamcatcher 85

Leave a Reply