Kompanija Huawei nastavlja sa realizacijom dugoročne strategije zasnovane na konstantnim ulaganjima u tehnološke inovacije i istraživanje.

Huawei Mate X2, predstavnik nove generacije Huawei telefona na preklop, donosi novo, unapređeno korisničko iskustvo sa potpuno novim Falcon Wing dizajnom, koji dokazuje liderstvo kompanije u pružanju tehničkih dostignuća koja pokreću industriju.

„Huawei konstantno teži da korisnicima pruži unapređene proizvode i usluge”, izjavio je Richard Yu tokom intervjua.

Huawei Mate X2 odlikuje se potpuno novim, kompaktnim dizajnom sa namerno pomerenom tačkom ravnoteže, što rukovanje čini izvanrednim, bilo da je sklopljen ili otvoren.

Kreiran sa preciznošću, HUAWEI Mate X2 se savršeno savija i podjednako se rasklapa u ravni ekran.

Kompozitan okvir od čelika i ugljeničnih vlakana visoke čvrstoće čini lagan, a istovremeno robustan uređaj.

Kombinujući četvorostruku Ultra Vision Leica kameru, snažni stereo sistem zvučnika sa dva zvučnika i brzi Kirin 9000 5G čipset, HUAWEI Mate X2 jedan je od predstavnika najbolje tehnologije koju globalna industrija nudi.

„Sa nekim od najboljih softverskih i hardverskih inovacija u svojoj osnovi, HUAWEI Mate X2 predstavlja ogroman korak napred i postavlja novu granicu budućim uređajima na preklop“, rekao je Richard Yu, izvršni direktor i Chief Executive Officer Huawei Consumer BG. „Iako je HUAWEI Mate Xs u velikoj meri smatran najboljim sklopivim uređajem u klasi, nastavili smo da insistiramo na novim načinima za dodatno poboljšanje iskustva. HUAWEI Mate X2 predstavlja budućnost tehnologije pametnih telefona, sa pionirskim inovacijama i zaista fantastičnim korisničkim iskustvom.”

Sa svojim dual-screen dizajnom, dijagonala unutrašnjeg displeja HUAWEI Mate X2 iznosi 8 inča.

Oba ekrana imaju super visoku rezoluciju, veliku brzinu uzorkovanja na dodir i brzinu osvežavanja od 90Hz, što pruža neometano iskustvo dok korisnici prelaze iz jednog režima u drugi.

Ispod svog minimalističkog izgleda, HUAWEI Mate X2 krije još jednu inovaciju u industriji: složenu višedimenzionalnu šarku koju je Huawei usavršavao pet godina.

Ona omogućava uređaju da se savršeno preklopi, sa skoro neprimetnim razmakom i minimizira nabore na spoljnom ekranu kada se uređaj rasklopi. Otvori duž bočnih strana su takođe sakriveni kako bi sprečili ulazak prašine i prljavštine u sistem i potencijalno oštetili ekran.

Sa dva ekrana, HUAWEI Mate X2 nudi najbolje iz oba sveta. Veći ekran nudi veću površinu za gledanje, dok sklopivost uređaja poboljšava njegovu prenosivost.

Koristeći opsežna istraživanja, Huawei je od temelja dizajnirao oblik ovog telefona, kako bi podržao jedinstveno, pametno korisničko iskustvo.

Inspirisan tehnikom snimanja „long take“, Huawei je učinio prelaz korisničkog interfejsa na HUAWEI Mate X2 uglađenijim i odzivnijim.

Veliki ekran HUAWEI Mate X2 unapređen je paketom pametnih funkcija dizajniranih za multitasking.

Pomoću funkcija Smart Multi-Window, Floating Window, App Multiplier, App Bubble i mnogih drugih, korisnici mogu efikasno da multitaskuju na samo jednom ekranu.

Multi-Window funkcija omogućava korisnicima da brzo pregledaju sadržaj iz druge aplikacije bez minimiziranja aplikacije koju trenutno koriste.

App Multiplier omogućava korisnicima da otvore više instanci jedne aplikacije.

Putem MeeTime opcije sadržaj se može deliti između kontakata brzo i lako kao i povlačenjem datoteka na interfejs za ćaskanje, bez ograničenja veličine, količine ili formata datoteke.

Active Floating Windows ne samo da mogu menjati veličinu i mogu se smestiti u App Bubble, već mogu u bilo kom trenutku zameniti bilo koji aktivni Multiwindow.

Bez obzira da li je korisniku potreban pametni telefon za posao, zabavu, društvene medije ili kupovinu, HUAWEI Mate X2 može sve.

HUAWEI Mate X2 je opremljen četvorostrukom kamerom Ultra Vision Leica koja omogućava korisnicima da zabeleže i dele detalje svog života, u bilo koje doba dana.

Super Sensing Wide kamera od 50 megapiksela ima jedan od prvih senzora koji uključuje RYYB niz filtera u boji (CFA), kao i 4-u-1 piksela i Full Pixel Octa PD AutoFocus mogućnosti za brzi fokus i snimanje visokokvalitetnih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Telefoto kamera odlikuje se periskopskim dizajnom optike i podržava 10x optički zum, 20x hibridni zum i 100x digitalni zum.

Ultra široka kamera od 16MP nudi ne samo impresivno vidno polje za scenske snimke, već podržava i makro režim za snimanje objekata na udaljenosti od 2,5 cm od sočiva.

Jedinstveni dizajn HUAWEI Mate X2 omogućava korisnicima da iskoriste moćnu četvorostruku kameru Ultra Vision Leica za samoportrete.

Uz selfi kameru koja podržava snimanje visoke rezolucije, ultraširok i visokodinamičan opseg, selfiji više nikada neće biti isti.

Kada je reč o zvuku, HUAWEI Mate X2 je potpuno opremljen da bude lični džepni bioskop.

Stereo zvučni sistem sa dvostrukim zvučnikom koristi izuzetno tanke drajvere velike amplitude, sa izuzetno laganim kupolama od ugljeničnih vlakana i podržava Huawei Histen zvučne efekte, za izražavanje čak i najdelikatnijih detalja iz bilo kog izvora.

Mate X2 pokreće Kirin 9000, najintegrisaniji i najsvestraniji 5G čipset (SoC) sa najviše tranzistora do danas i pruža odlične performanse, efikasnost napajanja i povezivanje velikom brzinom.

HUAWEI Mate X2 ima masivnu bateriju od 4500mAh i podržava 55W HUAWEI SuperCharge, najbrže rešenje za punjenje koje je dostupno na sklopivim uređajima.

U bojama White, Black, Crystal Blue i Crystal Pink, HUAWEI Mate X2 stiže u svetske u prodavnice od 25. februara 2021. godine po preporučenim maloprodajnim cenama od 17.999 RMB za modele sa 256 GB i 18.999 RMB za modele od 512 GB.


Prethodni tekstInspirišuća zona komfora
Sledeći tekstNovi F1 bolid C41

Leave a Reply