Kod bubica LG Tone Free FP8 iz prestižne serije Tone Free sve ove kategorije su štiklirane, a tu su i ostale karakteristike koje su ovim slušalicama donele niz nagrada, uključujući EISA priznanje za najbolji proizvod 2021/2022 u kategoriji slušalica.

Za jasan i bogat zvuk zaslužan je Meridijan, britanski pionir zvuka visoke rezolucije. Unapređena funkcija Active Noise Cancellation blokira buku, žamor i druge zvuke iz okruženja i omogućava da potpuno zaronite u svaki sadržaj koji slušate.

Zahvaljujući ergonomskom obliku i različitim veličinama silikonske kapice, bubice LG TONE Free FP8 savršeno se prilagođavaju svakom uhu pa i ne osećate da ih nosite.

Bubice LG TONE Free FP8 kao i ostale slušalice iz ove klase imaju moćnu bateriju koja sada omogućava do 24 sata slušanja muzike. Kada su do kraja napunjene, mogu da se koriste 10 sati, dok UVnano futrola omogućava dodatnih 14 sati upotrebe.

Više informacija o najnovijim LG TONE Free FP8, kao i svim ostalim bluetooth slušalicama koje nudi kompanija LG možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Prethodni tekstHONDA Civic posle 50 godina
Sledeći tekstDizjan nadahnut trkama – GR Corolla

Leave a Reply