Početna Gadgets Nova Logitech bazna stanica je dizajnirana za rad od kuće

Nova Logitech bazna stanica je dizajnirana za rad od kuće

Logi Dock je bazna stanica sa zvučnikom za vaš PC

Logitech je predstavio novu višenamensku baznu stanicu koja je dizajnirana za novu realnost post-pandemičke hibridne radne snage.

Kada je izbila pandemija, Logitech je potrošio neverovatnu količinu vremena sa krajnjim korisnicima kako bi razumeo njihove potrebe i muke vezane za rad od kuće.
Rezultat tog rada je Logi Dock.

Logi Dock koji košta 399 dolara omogućava vam da povežete do pet USB uređaja i do dva monitora, dok pritom punite laptop preko kabla.
Sama bazna stanica je istovremeno i veliki zvučnik jer je dizajnirana misleći na sastanke koje ljudi moraju da obavljaju.

Na Logi Dock stanici postoje komande za sastanke koje vam omogućavaju da brzo isključite ton ili ugasite kameru na Google Meet, Microsoft Teams i Zoom aplikacijama.

Logitech je čak i uključio zvučnik sa potiskivanjem buke koji olakšava uključenja na sastanke bez potrebe da koristite drugi mikrofon ili slušalice.

Logi Dock takođe može da se integriše sa vašim kalendarom, zahvaljujući Logi Tune softverom kompanije Logitech.
Ako sastanak treba upravo da počne, Logi Dock će zasvetleti kako bi vas obavestio, a vi možete da se uključite tako što ćete jednostavno tapnuti po baznoj stanici.

Ako ne koristite Logi Dock za sastanke, možete ga koristiti kao zvučnik za vaš PC ili bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth.

Logi Dock ima dva USB-A 3.0 porta pozadi kao i dva USB-C 3.1 Gen 1 porta.
Tu je i DisplayPort, HDMI port, USB-C upstream, slot za Kensington bravu i dugme za uparivanje preko Bluetootha. Sa strana takođe imate i USB-C 3.1 Gen 1 port.

Logitech Logi Dock će biti dostupan u grafitnoj i beloj boji ove zime po ceni od 399 dolara.

Prethodni članakSrpski olimpijci uz YARIS CROSS
Sledeći članakGimbal kompanije DJI za pametne telefone sada je postao selfi štap

Leave a Reply