Početna Gadgets Pametna narukvica sa zapanjujuće velikim AMOLED ekranom

Pametna narukvica sa zapanjujuće velikim AMOLED ekranom

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je HONOR Band 6 pametnu narukvicu, najnovijeg člana HONOR premijum linije pametnih uređaja.

„Lansiranje naše najnovije fitnes pametne narukvice, HONOR Band 6, pokazuje našu nepokolebljivu posvećenost pružanju vrhunskih proizvoda koji omogućavaju ljudima da vode zdraviji i produktivniji životni stil“, rekao je George Zhao, predsednik ove kompanije dodajući da će poboljšani ekran i napredne funkcije HONOR Band 6 omogućiti korisnicima da postižu svoje ciljeve na jednostavan i zabavan način.

HONOR Band 6 poseduje 1,47″ AMOLED ekran rezolucije 194 x 368, odnosno ekran je veći za 148% u poređenju sa HONOR Band 5.

Sa svojim 2.5D zakrivljenim staklenim ekranom sa premazom koji sprečava ostavljanje otisaka prstiju, HONOR Band 6 ima nesvakidašnji i elegantan dizajn, upotpunjen privlačnim HONOR logotipom na levoj strani i pogodnim bočnim dugmetom na desnoj strani.

Ovaj uređaj sadrži i kolekciju različitih pozadina i dizajniran je da pruži celodnevnu udobnost zahvaljujući silikonskoj gumenoj narukvici.

Dostupan u tri prelepe boje, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink i na pravi naččin reprezentuje stil korisnika.

Za ljubitelje fitnesa, onih koje vole redovno da vežbaju, HONOR Band 6 je savršen partner, podržavajući 10 režima vežbanja, uključujući trčanje i hodanje na otvorenom i u zatvorenom, biciklizam na otvorenom i u zatvorenom, plivanje u zatvorenom, i proizvoljan trening.

Tokom treninga, ova pametna narukvica pruža sveobuhvatne podatke u realnom vremenu kako bi pomogao korisnicima da prate svoje performanse i što lakše ispune svoje ciljeve.

Zahvaljujući svojoj vodootpornosti na do 50 metara, HONOR Band 6 idealan je za plivače zbog svoje sposobnosti praćenja aktivnosti pod vodom, kao što su SWOLF rezultat i stope udara za vreme plivanja. HONOR Band 6 može automatski da prepozna šest različitih načina vežbanja.

HONOR Band 6 poseduje bateriju koja korisnicima omogućava korišćenje pametne narukvice tokom celog dana.

Uz jedno punjenje, ovaj uređaj može izdržati do 14 dana u uobičajenim uslovima upotrebe i 10 dana u scenariju ozbiljne upotrebe.

HONOR Band 6 će biti dostupan u ovlašćenim maloprodajama početkom maja po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 6.990,00 dinara.

Prethodni članakMacwheel Cybertrack električni bicikl sa brzim punjenjem
Sledeći članakMansory predstavlja model Stallone GTS po uzoru na Ferrari 812 GTS

Leave a Reply