Početna Gadgets Porsche Design Acer Book RS: Za drumske razbojnike sa mnogo stila

Porsche Design Acer Book RS: Za drumske razbojnike sa mnogo stila

blank

Porsche Design i Acer su napravili savršeni laptop za drumske razbojnike koji čvrsto veruju u „kompjuterisanje“ u pokretu, sa stilom.

Porsche Design Acer Book RS, kako su ga nazvali, spaja stil kompanije Porsche Design i moć Acer laptopova.

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

Ovo nije samo puki Acer laptop na koji je zalepljena Porsche Design nalepnica. On je više od toga (i definitivno više od modela Mate40 RS u svakom slučaju).

blank

Nakon što vidi model Porsche Design Acer Book RS, svaki ljubitelj tehnologije odmah obavezno proveriti stanje na svom bankovnom računu.

Laptop dolazi u kompaktnom dijamantski sečenom metalnom kućištu sa ravnim ivicama i završnom obradom od ugljeničnih vlakana.

Dva dela laptopa povezana su šarkom koja blago podiže tastaturu kada se laptop otvori, omogućavajući bolje hlađenje i ergonomiju pri kucanju.

blank

Unutra se nalazi Intel Core i7 procesor jedanaeste generacije sa Intel Iris Xe grafičkom karticom (opciono NVIDIA GeForce MX350 GPU), 16 GB RAM-a, 1 TB memorije i FHD IPS ekranom osetljivim na dodir dijagonale 14 inča sa antimikrobskim Corning gorila staklom.

Elegantni izgled upotpunjuje ultratanki okvir kućišta koji laptopu daje odnos ekrana i kućišta od 90%.

Porsche Design Acer Book RS je napravljen u saradnji sa kompanijom Intel i koristi Intel Evo platformu uz pomoć koje ispunjava ključne targete po pitanju konzistentnog odziva baterije, instant buđenja, trajanja baterije u stvarnom svetu i brzog punjenja.

blank

Drugim rečima, dobre performanse su zagarantovane.

Druge karakteristike vredne pomena su tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, stakleni touchpad sa podrškom za multi-touch komande, dve bakarne toplotne cevi za hlađenje, dvopojasni Intel Wi-Fi 6 (Gig+) i mnoštvo priljučaka (HDMI, USB-C, Thunderbolt 4 i USB 3.2 Gen 2), logovanje preko otiska prsta uz Windows Hello, moderni standby režim i buđenje na glasovnu komandu, kao i baterija koja traje 17 sati sa podrškom za brzo punjenje kojim se omogućava 4 sata rada za svega pola sata punjenja.

Sve ovo dolazi u paketu koji je tanak 15,99 mm i težak 1,2 kg.

blank

Porsche Design Acer Book RS i7 laptop dolazi sa trodelnim setom za putovanja koji uključuje Travel-Pack RS i Porsche Design Acer RS miš.

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

Leave a Reply