Kompanija Samsung Electronics predstavila je model S22 Ultra koji predstavlja spoj najboljih funkcija dve čuvene serije pametnih telefona – neprikosnovenu snagu serije Note i kameru profesionalnog nivoa i performanse serije S – i tako postavila novi standard za premijum pametne telefone.

„Mi u kompaniji Samsung se svakodnevno trudimo da podižemo lestvicu kad su u pitanju naši premijum uređaji“, izjavio je TM Roh, predsednik i rukovodilac odeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics. „Galaxy S22 Ultra preuzima omiljenu funkcionalnost serije Galaxy Note i najpopularnije aspekte serije S i spaja ih u istinski jedinstveno mobilno iskustvo. Ovo je veliki skok za mobilnu tehnologiju koji postavlja novi standard u onome što pametni telefon može da bude.“

Galaxy S22 Ultra se pridružuje novim uređajima serije Galaxy S — modelima Galaxy S22 i S22+.

Galaxy S22 i S22+, dva vodeća uređaja koji podstiču kreativnost i lično izražavanje.

„Naše kamere za pametne telefone transformisale su način na koji kreiramo, delimo iskustva i komuniciramo. Putem fotografija i video zapisa mi se izražavamo i povezujemo sa ljudima do kojih nam je stalo“, rekao je TM Rou, predsednik i rukovodilac odeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics. „Zato smo se fokusirali na dizajniranje naše najnovije S serije uređaja sa revolucionarnim mogućnostima kamere koja funkcioniše i danju i noću, pomoću najboljih mobilnih performansi do sada.“

Po prvi put ikada, omiljena olovka S Pen korisnika serije Note sada dolazi sa jednim uređajem serije S  — i predstavlja najbržu i najosetljiviju olovku S Pen ikada napravljenu. Sa 70% manjim kašnjenjem možete da pišete i crtate prirodnije na širokom ekranu svog S22 Ultra i istražujete aplikacije na nove načine.

S22 Ultra je deo prve Galaxy S serije opremljene najnovijim 4nm procesorom za najnapredniju obradu podataka uz pomoć vestačke inteligenciju i mehaničkog učenja. Takođe ima Wi-Fi 6E, koji je čak duplo brži od Wi-Fi 6.

Galaxy S22 i S22+ dizajnirani su da pruže najnaprednije iskustvo sa kamerom do sada, kako bi korisnici mogli da se povezuju i dele sadržaj gde god da se nalaze. Bilo da odaberete premijum ekran od 6,1 inča Galaxy S22 ili 6,6 inča, Galaxy S22+, svaki je napravljen sa inteligentnom tehnologijom Vision Booster koja automatski prilagođava ekran osvetljenju oko vas i poboljšava kontrast boja, tako da možete uživati u najboljem mogućem pregledu svih sadržaja.

Galaxy S22 Ultra, S22 i S22+ biće dostupni za poručivanje u pretprodaji od 9. februara na srpskom tržištu, kod ovlašćenih distributera, operatora i u maloprodaji.

Prethodni tekstNOVI Samsung Galaxy od materijala iz mora i okeana
Sledeći tekstSa novom HONDOM do omiljene destinacije

Leave a Reply