Globalni tehnološki brend HONOR, proslavio je uspešan završetak prve godine otkako posluje samostalno, kao brend koji korisnicima isporučuje vrhunsku tehnologiju. Zajedno sa brojnim regionalnim korisnicima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i preko 180 miliona korisnika širom sveta i industrijskih partnera, uključujući AMD, Intel, MediaTek, Qualcomm i druge, HONOR se osvrnuo na svoje putovanje i dostignuća u 2021.

„Zahvaljujući podršci naših korisnika i partnera u protekloj godini, HONOR je uspeo da dodatno unapredi svoj brend kako bismo obezbedili vrhunsku i pristupačnu tehnologiju širem krugu korisnika. Ponosan sam na postignuti napredak u industriji koji smo uveli kao rezultat posvećenosti i strasti mojih kolega i saradnje sa našim vodećim globalnim partnerima. Zaista je bilo sjajno videti kako oblikujemo zajedničku budućnost”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd.

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast da vidim kako je sve proteklo tokom uspešnog završetka prve godine HONOR-a kao globalnog tehnološkog brenda. Kao što verovatno znate, u proteklom periodu u regionu smo predstavili HONOR 50 i HONOR 50 Lite pametne telefone, kao i HONOR MagicBook X 15 laptop. Radujemo se što ćemo svima vama predstaviti i druge proizvode tokom 2022. godine”, istakao je Bruce Huang, generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija, tokom novogodišnje proslave upriličene u Beogradu.

HONOR 50 pametni telefon na tržištu Srbije je dostupan od 1. novembra, opremljen je Google servisima i predstavlja prvi pametni telefon koji poseduje Qualcomm SnapdragonTM 778G platformu. Dodatno, HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonom kamerom od 8MP, makro kamerom od 2MP i dubinskom kamerom od 2MP.

HONOR 50 Lite je opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300mAh, SuperCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije od od 66W i HONOR FullView ekranom od 6,67 inča. Korisnicima obezbeđuje izvanrednu brzinu punjenja, impresivno iskustvo gledanja i funkcije zaštite očiju, a sve to po pristupačnoj ceni.

Opremljen Intel® CoreTM procesorom 10. generacije, novi HONOR MagicBook X 15 laptop pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu vrhunskog dizajna. Sa baterijom od 42Wh, dvokanalnom memorijom velike brzine, 2X2 MIMO dizajnom sa dvostrukom antenom i velikim kulerom, HONOR MagicBook X 15 obezbeđuje vrhunske karakteristike i besprekorno korisničko iskustvo.

Uvođenje 5G i 6G komunikacionih tehnologija unapredilo je količinu informacija koje se mogu preneti. Procesna moć veštačke inteligencije pružila je neograničene mogućnosti za maštu, otvarajući novu eru međusobne povezanosti i omogućavajući integraciju fizičkog i virtuelnog sveta za svakoga. Da bi podržao kreiranje inteligentnog sveta za sve, HONOR je 2021. godine predstavio „HONOR interkonekciju“, koja sadrži tehnologiju za različite scenarije korišćenja i integriše HONOR 1+8+N strategiju.

„Preko onlajn i oflajn kanala, uspeli smo da proširimo našu ponudu usmerimo ka još više potrošača. Zahvalni smo našim partnera u maloprodaji i operaterima širom sveta na poverenju i radujemo se što ćemo zajedno predstaviti više proizvoda 2022. Pre nego što se oprostimo od 2021, oduševljen sam što mogu da najavim lansiranje proizvoda. Uskoro ćemo u Kini lansirati novi dodatak našoj popularnoj X seriji, HONOR X30”, rekao je George Zhao.

Sa impresivnim ekranom od 120Hz, HONOR X30 ima ekran od 6,81 inča sa super uskim bočnim okvirima od 1,05mm. Telefon dolazi sa baterijom od 4800mAh koja obezbeđuje celodnevni rad, lakši je i tanji od prethodne generacije, a težak je samo 189g. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 695 5G platforma.

Kako bi proslavio dostignuća brenda u 2021. godini, HONOR je napravio kratak video o svom putovanju za svoje korisnike i partnere: hihonor.com

Prethodni tekstStigao Novi BMW iX
Sledeći tekstOtkrivamo vam Sva Toyota električna vozila!

Leave a Reply