Početna Događaji CES 2021 TCL na sajmu CES 2021

TCL na sajmu CES 2021

Prave bežične bubice sa hibridnim potiskivanjem buke

Nove prave bežične slušalice brenda TCL, sa hibridnim aktivnim potiskivanjem buke i transparentnim režimom, predstavljaju savršenu galanteriju za ljude koji traže optimizovano audio iskustvo, jer filtriraju buku iz okruženja za vrhunski doživljaj slušanja i nude vam mogućnost da pričate sa drugima bez vađenja bubica iz ušiju, omogućavajući vam da jasno čujete sagovornika kao i on vas čak i u najbučnijem okruženju.

Bubice MOVEAUDIO S600 isporučuju imerzivan zvuk i omogućavaju kristalno jasne pozive, čak i na prepunim ulicama ili u javnom prevozu, zahvaljujući tome što imaju po tri integrisana mikrofona na svakoj od bubica koji omogućavaju potiskivanje ehoa i buke.

Najnovija pridošlica u MOVEAUDIO porodici isporučuje moćan bas i preciznu reprodukciju za ljubitelje muzike, dok Bluetooth 5.0 donosi besprekorno povezivanje i prebacivanje između uređaja bez laga ili prekida.

Pametna tehnologija za detekciju korišćenja automatski pušta ili pauzira muziku kada stavite ili izvadite bubice iz ušiju, za ultimativnu praktičnost, a Google Fast Pair omogućava brzo i neometano povezivanje sa vašim uređajem.

MOVEAUDIO bubice će biti dostupne po ceni od 149 evra.

Prethodni članakCES 2021: ColdSnap aparat za smrznute poslastice
Sledeći članakTCL na sajmu CES 2021

Leave a Reply