Nove prave bežične slušalice brenda TCL, sa hibridnim aktivnim potiskivanjem buke i transparentnim režimom, predstavljaju savršenu galanteriju za ljude koji traže optimizovano audio iskustvo, jer filtriraju buku iz okruženja za vrhunski doživljaj slušanja i nude vam mogućnost da pričate sa drugima bez vađenja bubica iz ušiju, omogućavajući vam da jasno čujete sagovornika kao i on vas čak i u najbučnijem okruženju.

Bubice MOVEAUDIO S600 isporučuju imerzivan zvuk i omogućavaju kristalno jasne pozive, čak i na prepunim ulicama ili u javnom prevozu, zahvaljujući tome što imaju po tri integrisana mikrofona na svakoj od bubica koji omogućavaju potiskivanje ehoa i buke.

Najnovija pridošlica u MOVEAUDIO porodici isporučuje moćan bas i preciznu reprodukciju za ljubitelje muzike, dok Bluetooth 5.0 donosi besprekorno povezivanje i prebacivanje između uređaja bez laga ili prekida.

Pametna tehnologija za detekciju korišćenja automatski pušta ili pauzira muziku kada stavite ili izvadite bubice iz ušiju, za ultimativnu praktičnost, a Google Fast Pair omogućava brzo i neometano povezivanje sa vašim uređajem.

MOVEAUDIO bubice će biti dostupne po ceni od 149 evra.

Prethodni tekstCES 2021: ColdSnap aparat za smrznute poslastice
Sledeći tekstTCL na sajmu CES 2021

Leave a Reply