Kompanija Jabra je prisutna na tržištu slušalica već mnogo godina i poznata je po uređajima koji nude zvuk visokog kvaliteta, uz vrhunsku tehonlogiju i fenomenalan dizajn.

Model Jabra Elite 3 prevazilazi očekivanja i pravi kompromis u samo dve oblasti u poređenju sa modelom Jabra Elite 7 Pro koji je 2,5 puta skuplji. Ako tražite solidne, pouzdane i izuzetno udobne bežične bubice odličnih performansi sa cenom ispod 100 dolara, onda odmah uzmite model Jabra Elite 3.

Jabra Elite 3 bubice će se svideti svima zato što imaju kompaktan faktor oblika koji je napravljen da pasuje dobro u ušnim otvorima bilo koje veličine. Dostupne su u ljubičastoj, tamno-sivoj, svetlo-bež i mornarsko-plavoj boji, tako da svako može da nađe boju koja ide uz njegov stil.

Nekoliko funkcija koje inače možete naći na bubicama sa duplo većom cenom uključuju aktivno potiskivanje buke (ANC) i kutijicu za bežično punjenje. Kao što vidite, ne morate se odreći puno toga za model Jabra Elite 3. U poređenju sa Apple AirPods bubicama, Elite 3 nude bolju ergonomiju i personalizovano pasovanje, duže trajanje baterije, noviju verziju Bluetootha i naprednu Android funkcionalnost.

HARDVER

Magneti drže bubice čvrsto u kutijici i pomažu vam da ih postavite kako treba unutar nje. Prva stvar koja se primeti je veliko fizičko dugme sa spoljne strane svake od bubica koje vrlo dobro funkcioniše prilikom puštanja/pauziranja i prebacivanja pesama tokom slušanja. Pritiskom na dugme nećete dodatno ugurati bubice u uho.

Forma bubica Jabra Elite 3 je osmišljena da pasuje dobro u uhu sa izborom od tri silikonska gela za odgovarajuću veličinu nastavka. Na svakoj bubici ima po dva mikrofona, a sagovornici kažu da se korisnik odlično čuje tokom poziva. Jabra je poznata po visokokvalitetnoj tehonlogiji poziva i lepo je videti da nisu pravili puno kompromisa u tom području kako bi izbacili pristupačan uređaj.

Sa samo 10 minuta punjenja preko USB-C kabla, dobijate još sat vremena slušanja. Takođe, svaka bubica radi nezavisno, pa možete da produžite trajanje baterije korišćenjem jedne bubice i koordinisanim punjenjem u kutijici. Jabra nudi trajanje baterije od 7 sati, uz dodatnih 21 sat (tri pune baterije) u kutijici za punjenje.

Veliki fizički dugmići zauzimaju veći deo spoljne površine bubica Elite 3, pri čemu rade besprekorno i vrlo su pouzdani. Svideće vam se jednostavno i efikasno rešenje za dugmiće na modelu Elite 3. Komande dugmića uključuju puštanje/pauziranje, prebacivanje na sledeću pesmu, ponovno puštanje pesme, javljanje/odbijanje poziva, mutiranje mikrofona i podešavanje jačine zvuka.

ISKUSTVA U SVAKODNEVNOJ UPOTREBI

Mogli biste da pomislite da su u kompaniji Jabra morali puno toga da se odreknu po pitanju zvučnih performansi kako bi postigli tako pristupačnu cenu, ali srećom, to nije slučaj jer ove bubice održavaju vrlo dobar nivo basa uz čistu reprodukciju visokog kvaliteta.

Jabra Elite 3 bubice će ostati u vašim ušima tokom trčanja velikom brzinom uz dosta znoja i malo kiše. Ako bubice ostane na svom mestu tokom trčanja bez da je dirate, onda verovatno neće nijednom korisniku ispasti iz ušiju. Ove bubice takođe nisu ni prevelike, tako da bi trebalo udobno da stoje i ljudima sa manjim ušima.

Jabra je odradila odličan posao sa novim modelom Elite 3 i ako tražite par visokokvalitetnih bubica a želite da se zadržite u cenovnom rangu ispod 100 dolara, onda ove bubice zaslužuju toplu preporuku.

JABRA ELITE 3 SPEC:

Mikrofoni: Dva MEMS mikrofona u svakoj bubici
Veličina zvučnika: drajver od 6mm
Otpornost na prašinu/vodu: IP57 rejting
Podržani audio kodeci: Qualcomm aptX i SBC
Trajanje baterije: Do 7 sati u svakoj od bubica. Kutijica za punjenje omogućava dodatnih 21 sat trajanja baterije dok 10 minuta punjenje pruža do sat vremena slušanja.
Bežično povezivanje: Bluetooth 5.2
Masa bubica: 4,6 grama svaka
Kontakt: Jabra

CENA: $ 79,99
OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstSPECIJALIZOVANA I REKREATIVNA ATV VOZILA BRENDA TGB – NOVI BORBENI
Sledeći tekstKompaktan, moćnog izgleda, potpuno novog dizajna spreman za grad!

Leave a Reply