Iz kompanije LG Electronics (LG) stižu novi modeli CineBeam 4K laserskih projektora HU715K i HU710P, najnapredniji projektori kompanije do sada.

Novi CineBeam projektori su odličan izbor za potrošače kojima je želja da poseduju  privatni bioskop sa impresivnim slikama velikih razmera. LG HU715K je pažljivo dizajniran sa prevlakom od tkanine danske tekstilne kompanije Kvadrat kako bi se uskladio sa kućnim nameštajem i enterijerom.

Zahvaljujući korekciji trapezoidnog kamena sa iskrivljenjem od 4, 9 i 15 tačaka, projektori omogućavaju lako horizontalno i vertikalno poravnanje. Model HU715K generiše 2.500 ANSI lumena sa laserskim izvorom svetlosti, dok LG HU710P isporučuje 2.000 ANSI lumena svetlosti preko lasersko-LED hibridne tehnologije.

“Sve više potrošača ceni mogućnost da gledaju svoj omiljeni sadržaj u pravim bioskopskim dimenzijama, zbog čega segment kućnih projektora doživljava tako snažan rast“, istakao je Seo Jang, viši potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG. „Posebno dizajniran za ljubitelje filmova kod kuće, LG CineBeam nudi izvanrednu osvetljenost, odličan kvalitet slike i zvuka, kao i izbor najpopularnijih aplikacija za striming na webOS-u. Svako ko razmišlja o posedovanju bioskopa u sopstvenom domu neće biti razočaran našim CineBeam projektorom .”

Modeli LG CineBeam 4K laserskih projektora HU715K i HU710P biće dostupni u prvom kvartalu 2022. godine

Prethodni tekstMWC 2022: TCL juri prema 5G
Sledeći tekstTOP 5: Najpopularniji satovi u godini za nama

Leave a Reply