Početna Home Bugatti ulazi u segment kućnih zvučnih sistema

Bugatti ulazi u segment kućnih zvučnih sistema

Proizvođač automobila je udružio snage sa nemačkim brendom Tidal kako bi napravili „Bugatti među kućnim zvučnim sistemima“

blank
ATV & NAUTICA ATV

Ako niste baš toliko bogati da možete da kupite Chirona iz zabave, ali i dalje vas privlače proizvodi sa Bugatti značkom, onda bi Royale zvučnici mogli da budu rešenje za vas.

Svetovi premijum audio opreme i premijum automobila imaju iznenađujuće mnogo zajedničkih elemenata.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

blank

Oba sveta imaju proizvode koji se često prave od egzotičnih i zanimljivih materijala, kao i proizvode koji vrše istu funkciju kao i mnogo, mnogo jeftiniji uređaji ali rade to sa prednostima koje je ponekad teško kvantifikovati.

Te sličnosti su razlog zašto nadavno predstavljanje kobrendiranih Bugatti premijum komponenti za kućni sistem ozvučenja ne predstavljaju preveliko iznenađenje.

blank

Bugatti je udružio snage sa nemačkim proizvođačem audio opreme po imenu Tidal (nema veze sa servisom za strimovanje muzike) kako bi napravili „Buggati među kućnim zvučnim sistemima“, a partnerstvo su započeli izbacivanjem zvučnika po imenu „Royale“.

Za početak, Royale zvučnici su veliki zvučnici koji stoje na podu i koriste kombinaciju četiri woofera, jednog trosmernog drajvera i tviter zvučika sa dijamantskom dijafragmom.
Zanimljivo je da su Royale aktivni zvučnici.

blank

To znači da svaki od zvučnika ima sopstveno integrisano pojačalo.

Zvučnici se uparuju sa posebno dizajniranim Bugatti upravljačem koji vam omogućava da ih povežete sa raznim izvorima zvuka u vašem domu.

blank

Tidal i Bugatti će prvo napraviti 30 pari Royale zvučnika u dva posebna izdanja po imenu Edition Noir i Edition Blanc.

Druge verzijame koje će se pojaviti kasnije imaće skoro neograničene mogućnosti personalizacije.

blank

Svaki od zvučnika je ogroman i ima masu od oko 160 kg, pa ne očekujte da ćete moći da ih postavite na policu za knjige.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply