Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje kombinovane mašine za veš Bespoke AI™, najodrživije, najefikasnije i najinteligentnije mašine za veš do sada. Kombinovana mašina za veš Bespoke AI™ će u prodavnice u Evropi i na Bliskom istoku stići u avgustu.

Nova kombinovana mašina za veš Bespoke AI™ nudi funkciju AI Ecobubble™ za brzo pretvaranje deterdženta u mehuriće koje veš trenutno upija. Primenom tehnologije Ecobubble mašina za veš štedi čak do 70 odsto energije. Korisnici takođe mogu da smanje potrošnju energije zahvaljujući ciklusu pranja AI Wash Cycle, pametnoj funkciji koja odeću pere detaljno i nežno sa manje vode i deterdženta.

Kad je reč o sušenju veša, sušilica Bespoke AI™ takođe nudi različite opcije za uštedu energije. Tehnologija pumpe za zagrevanje vazduha kod sušilica Bespoke AI™ obezbeđuje energetski efikasniji, isplativiji i nežniji način sušenja odeće. Sa energetskom ocenom A+++, sušilica Bespoke AI™ koristi ekološku tehnologiju Digital Inverter Compressor za najbrže i najefikasnije moguće sušenja veša. Tehnologija AI Dry  stalno prati temperaturu i vlažnost i vrši podešavanja kako bi veš bio optimalno osušen bez nepotrebnog trošenja energije.

I na kraju, kao i kod svih drugih uređaja linije Bespoke, oba dela kombinovane mašine za veš za prednjim punjenjem integrisana su uslugom SmartThings, što korisnicima omogućava da kontrolišu energetsku potrošnju kod kuće koristeći uslugu SmartThings Energy.

Prethodni tekstTOP 5: Tehnoloških funkcija koje čuvaju vaš automobil
Sledeći tekstAplikacija koja može da pomogne slepima da se lakše kreću po vozovima i autobusima

Leave a Reply