Muškarci, prekinite da koristite vaše trimere za bradu za sređivanje vaše donje regije. To ne samo da nije sanitarno, već je i potpuno bespotrebno – postoje gedžeti koji su napravljeni isključivo za „donje šišanje“. Jedan od najnovijih električnih trimera za regiju ispod pojasa je nedavno dobio svoje drugo izdanje, u pitanju je Lawn Mower 2.0 kompanije Manscaped.

Za razliku od trimera koji služe za pravljenje „fade“ frizure, Lawn Mower 2.0 je dizajniran za korišćenje na najosetljivijim delovima vašeg tela i donosi „skinsafe“ funkciju koja sprečava posekotine na vašim preponama. Ovaj trimer takođe ima i funkciju koja eliminiše čupanje i zapinjanje koje se često sreće kod drugih električnih trimera, a pritom je i vodootporan, što znači da možete da se brijete pod tušem.

Lawn Mower 2.0 ima sistem za jednostavnu zamenu oštrica, dva češljića koja mogu da se podese na četiri dužine, i ergonomsku dršku koja onemogućava da vam trimer isklizne iz ruke i pruža dodatnu kontrolu dok se brijete.

Sa ovim trimerom zaista nema posekotina ili čupanja, samo čisto i precizno brijanje za relativno kratko vreme. Definitivno je bolje nego da baratate makazama ili brijačem tamo dole. Čišćenje Lawn Mowera 2.0 je takođe prosto k’o pasulj. S obzirom na to da je vodootporan, sve što treba da uradite jeste da ga isperete vodom i otresete i spremni ste za sledeće štucovanje, ali ako ste pedantni, možete i podrobnije da ga očistite koristeči četkicu.

I za kraj, ovaj trimer je bežičan, što vam omogućava da sa neverovatnom lakoćom doprete do svih delova koje inače možda ne biste mogli da dohvatite jer vas kabel u tome sprečava.

Prethodni tekstZlatna sredina – Samsung Galaxy S10
Sledeći tekstFossil se aktivirao sa Sport pametnim satom

Leave a Reply