Početna Home Philips Hue uz Spotify pretvara vaše osvetljenje u muzički vizualizator

Philips Hue uz Spotify pretvara vaše osvetljenje u muzički vizualizator

Hue sijalice mogu da menjaju boje u odnosu na raspoloženje, tempo i još drugih stvari

Ako kod kuće imate gomilu Hue svetiljki, sada postoji novi jednostavan način da napravite atmosferu za vašu sledeću žurku.

Kompanija Signify, koja proizvodi Philips Hue sijalice, ušla je u saradnju sa kompanijom Spotify kako bi vaše sijalice mogle automatski da se sinhronizuju sa muzikom koju puštate, menjajući boju i trepereći uz taktove muzike.

Već postoji mnogo načina da se svetla sinhronizuju sa muzikom – uključujući Hue Sync aplikaciju kompanije Signify – ali metode uglavnom zahtevaju da omogućite aplikaciji ili nekom eksternom hardveru da slušaju sve što puštate na svom uređaju.

Ovim novim partnerstvom to se izbegava tako što Hue Bridge može direktno da se poveže na Spotify i vidi šta se od muzike pušta kada povežete svoje naloge.

Ovo partnerstvo bi takođe trebalo da obezbedi bolje korisničko iskustvo, omogućavajući Hue sistemu da podešava svetlosne efekte na osnovu specifičnih podataka o muzici koju puštate, uključujući žanr, tempo, jačinu zvuka, raspoloženje i još mnogo toga. Takođe možete da uđete u aplikaciju i personalizujete efekte ako ne želite da sistem određuje kako će se svetla ponašati.

Ovaj sistem dolazi sa dve začkoljice: da biste ga koristili, treba vam Hue Bridge mrežni uređaj koji ne poseduje svaki vlasnik Hue rasvete (novije sijalice mogu da se koriste preko Bluetootha bez mrežnog uređaja); i ova funkcija podržava samo sijalice u boji.

S druge strane, ne morate da plaćate pretplatu za Spotify – besplatan nalog je sasvim dovoljan.

Prethodni članakTEST: Samsung Galaxy Z Fold3 – Vizija iz budućnosti #3
Sledeći članakTEST: Samsung Galaxy Z Flip3 – Spreman za borbu s konkurencijom

Leave a Reply