Panasonic sa zadovoljstvom najavljuje nove dodatke svojoj TMAX Party Speaker liniji proizvoda:

SC-TMAX5 – najkompaktniji model u liniji proizvoda, koji ume da se zabavlja žestoko – i pored svojih skromnih proporcija.

Započinjanje žurke sa modelom TMAX5 je lako, zahvaljujući moćnim zvučnim i svetlosnim performansama koje su napakovane u njegovim kompaktnim dimenzijama.
Dizajniran kako za kućnu tako i za spoljašnju upotrebu, TMAX5 ima još mnogo uzbudljivih funkcija.

TMAX5 će privući one ljude čija ljubav prema plesu i muzici nije ograničena nedostatkom vizije gde bi u njima mogli da uživaju.

Zvučnik, bez obzira koje je veličine, neće biti dovoljan za žurku ako ne isporučuje moćan zvuk:

„Mi u Panasonic-u, kada dizajniramo audio proizvode, uvek počinjemo od zvuka. Kod zvučnika za žurku najbitnija je količina basa, pa smo se postarali da TMAX5 ne sedi sam u ćošku.“ Mathias Noetzold, menadžer za proizvode Audio/Video, Panasonic Marketing Europe.

Zahvaljujući zapanjujućem 150 W RMS (THD 30%) / 1650 W (PMPO) izlazu snage iz njegova dva ugrađena digitalna pojačala, TMAX5 se takmiči daleko iznad svoje kategorije.
Zašto da oni sa malo prostora imaju i slabe najbolje pesme?

TMAX5 je napakovan dodatnim funkcijama kako bi isporučio taj presudni zvuk za žurke:

Dual Voice Coil i Dual Drive System – dva digitalna pojačala pokreću vufer od 16 cm.
Bass Reflex Port usmerava zvučne talase dok istovremeno suzbija nepotrebni eho, pojačavajući bas radi dinamičnog, moćnog zvuka.

Dvostruki tviteri od 5 cm – tako da muzika nikad ne zvuči plitko. Vokali, sintisajzeri, gitare i činele dodaju oštre detalje koje današnje melodije zahtevaju.
D.Bass – koristi digitalnu tehnologiju kako bi bas tonovima dao dodatni udarac – dajući još snažniji zvuk za plesni podijum.

Local Preset Equaliser – izaberite jednu od postavki modela TMAX5 kako biste podesili mešavinu visokih, srednjih tonova i basa – kao i osećaj prostora koji će odgovarati popularnim žanrovima od roka do regea i mnogih drugih.

Kupci modela TMAX5 neće donositi svoje CD-ove na žurku – ceo njihov život, uključujući i njihovu muziku je na njihovim telefonima:

„Integracija sa pametnim telefonima je od kritične važnosti – pošto tako TMAX kupci konzumiraju muziku. Sada tri telefona mogu istovremeno da se dele na modelu TMAX5.“ Michael Friedrich, generalni direktor Home AV Group, Panasonic Marketing Europe.

Zbog toga se TMAX5 povezuje sa do 3 pametna telefona istovremeno pomoću tehnologije Bluetooth.
Tako nikada neće ponestati muzike na žurkama, a moguće je podeliti i zadovoljstvo otkrivanja nove muzike.

Nema brige da će se baterija na mobilnom isprazniti baš kada žurka bude počela.
Pomoću beskontaktnog punjenja Qi Fast Wireless Charging samo postavite telefon na zvučnik TMAX5 tako da se on puni, dok istovremeno pušta muziku preko moćnih zvučnika.

Poslednji dodatak TMAX Party Speaker porodici, kompaktni TMAX5, prirodno je jednostavan za pomeranje, kako biste muziku poneli bilo gde:

„Zašto da budete vezani za izvor struje ili da imate samo jedan način da koristite TMAX? Iako bismo voleli da je svaki dan praznik, TMAX takođe treba da se uklopi i u uobičajen život – tako da smo ga napravili fleksibilnim.“ Mathias Noetzold, menadžer za proizvode Audio/Video, Panasonic Marketing Europe.

TMAX5 je napravljen da se pomera, može da se postavi vertikalno ili horizontalno.
Možda možete da ga položite na policu za svakodnevnu upotrebu – ali da ga uspravite kada prijatelji navrate.

Zvučnici za žurku veoma su privlačni mlađim osobama, kao što su studenti.
Proizvod kao što je TMAX5 je savršen za njih – uklapa se savršeno u studentsku sobu tokom dana, a zatim se oslobađa tokom vikenda na žurkama.

Prethodni tekstU paru X1 i X2
Sledeći tekstK2 PARTY PLATTER SNOWBOARD ZA SEZONU 2019-2020