Početna Home Zašto je Eufy Pametna vaga C1 najbolja pametna vaga u 2021. godini

Zašto je Eufy Pametna vaga C1 najbolja pametna vaga u 2021. godini

Pametna vaga koja ima pregršt funkcija i malu cenu

Eufy Pametna vaga C1 je jedna od najpristupačnijih pametnih vaga koje ćete trenutno naći na tržištu – a na testovima se pokazala i kao najbolja.

Ova lepo dizajnirana mala vaga isporučuje zaista impresivne specifikacije za svoju cenu, i to joj daje prednost u odnosu na veća imena, zbog čega je zaslužila titulu najbolje pametne vage u 2021. godini.

Brend Eufy je poznat po pametnih kućnim uređajima, ali čak i ako ne prepoznajete to ime, verovatno ste čuli za njegovu matičnu kompaniju Anker koja pravi neke od najpopularnijih bežičnih slušalica i zvučnika.

Bićete zapanjeni brzinom kojom se ova vaga pripremi da zakoračite na nju i izmerite svoju težinu.

Moraćete da skinete odgovarajuću mobilnu aplikaciju i napravite korisnički nalog, ali to sve traje vrlo kratko, a kada to obavite vaga će se preko Bluetootha skoro istog trenutka povezati sa vašim smartfonom.

Vaga će vas prepoznati automatski čim zakoračite na nju a vaše ime će biti ispisano na svetlom LED displeju koji je vrlo čitljiv iz stojećeg položaja.

Nema funkcije za Wi-Fi povezivanje, ali budite bez brige, ova vaga može da sačuva do 100 očitavanja težine i sinhronizovaće sve te podatke sa vašim telefonom čim budete u dometu Bluetootha.

Eufy Pametna vaga C1 podržava do 16 korisnika, što je neuobičajeno (većina pametnih vaga podržavaju maksimalno osam) što znači da je pogodna za veliko domaćinstvo ili čak sportsku ekipu.

Eufy aplikacija je takođe odlično dizajnirana.

Vaga koristi EufyLife aplikaciju umesto EufyHome, koja se koristi za pametne kućne uređaje kao što su robotski usisivači, ali možete da koristite isti nalog za obe aplikacije.

Svi vaši podaci su jasno predstavljeni, a vaša trenutna težina je ispisana na početnom ekranu, dok su detaljniji podaci o vašem telu prikazani u nizu jezičaka.

U svakom jezičku prikazana je skala u boji koja pokazuje da li su vam parametri visoki, u granicama normale ili niski a kada tapnete na njih prikažu se dodatne informacije koje objašnjavaju šta ti podaci zapravo znače – što je nešto što nećete naći kod svih aplikacija za pametne vage.

Sva merenja koja prikazuje Eufy vaga skoro su se savršeno poklapala sa testnim merenjima sa drugog uređaja.

Obe vage koriste bioelektričnu impedansu kako bi procenile masu mišićnog tkiva i masti u vašem telu. To nije precizno kao DEXA sken, na primer, ali može biti korisno za praćenje promena tokom vremena.

Uprkos svemu ovome, Eufy Pametna vaga C1 je jedna od najpristupačnijih pametnih vaga na tržištu i košta svega 35,99 dolara – a često je možete naći i za manje para u maloprodajnim lancima kao što je Amazon.

CENA: $ 29.99
Prethodni članakRecenzija: Wilson Audio SabrinaX podni stojeći zvučnik
Sledeći članakSUZUKI Diagnostic System Mobile (SDS Mobile) aplikacija

Leave a Reply